Algemeen

Paolo Sabak en Ragnar Oratmangoen mogen uitzien naar andere club

Paolo Sabak en Ragnar Oratmangoen mogen uitzien naar andere club

Middenvelders Paolo Sabak en Ragnar Oratmangoen zullen vanaf donderdag meetrainen bij Jong N.E.C. Beide spelers hebben vandaag vernomen dat zij mogen uitzien naar een andere club, omdat de kans op het maken van veel speelminuten bij N.E.C. komend seizoen minimaal wordt geschat.

Algemeen directeur Wilco van Schaik: “Naast het feit dat wij in deze voorbereiding een goede basis willen leggen voor het nieuwe seizoen, willen we deze periode ook gebruiken om door te selecteren in onze selectie. Paolo en Ragnar hebben vandaag van onze technische staf te horen gekregen dat hun kans op speeltijd dit seizoen minimaal wordt geschat.”

De algemeen directeur vervolgt: “Voor de ontwikkeling van deze spelers is het van groot belang dat zij minuten gaan maken in een eerste elftal. Dit zal bij N.E.C. naar alle waarschijnlijkheid niet gaan gebeuren en daarom willen wij zowel Paolo als Ragnar de ruimte geven om een club te vinden waar dit wel het geval zal zijn. In de tijd dat zij zich zullen oriënteren op een vervolg van hun carrière zullen zij meetrainen bij Jong N.E.C.”

De jeugdspelers Cas Odenthal, Ayman Sellouf en Soufian el Karouani blijven sowieso wel tot aan het eind van de voorbereiding meetrainen met het eerste elftal.

Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36