Algemeen

Play-off wedstrijd N.E.C. – Roda JC met publiek

Play-off wedstrijd N.E.C. – Roda JC met publiek

Na de succesvolle eerste ronde in de play-offs tegen Almere City FC (0-4) maakt N.E.C. zich op voor de wedstrijd in de halve finale tegen Roda JC. Met het Goffertstadion als strijdtoneel wordt er aanstaande donderdag om 18.45 uur afgetrapt.

N.E.C. doet er alles aan om haar supporters te verwelkomen bij deze wedstrijd. De steun van onze twaalfde man kan tijdens deze wedstrijd van doorslaggevend belang zijn, zeker in de play-offs!

Aanmelden

Alle seizoenkaartplus-houders hebben een mail ontvangen en kunnen zich tot morgenochtend 09.00 uur aanmelden voor de wedstrijd van aanstaande donderdag. Voor seizoenkaarthouders gaat morgenmiddag, dinsdag 18 mei, om 12.00 uur de wedstrijd open en kan je via de ticketshop jouw kaart gratis bestellen. Seizoenkaarthouders krijgen de mogelijkheid om zelf een plaats te kiezen, met afstand tot andere supporters. Dit geldt ook indien supporters uit hetzelfde gezin komen of gevaccineerd zijn. Het dragen van een mondkapje is, tot het moment dat je op je plek zit, verplicht.

Voorafgaand is het belangrijk om te weten dat je bij binnenkomst van het stadion een negatief testresultaat moet overleggen. Meer hierover vind je onder het kopje โ€˜Testenโ€™. Wanneer jij kosteloos jouw kaart hebt bemachtigd en het bekend wordt dat de wedstrijd definitief met publiek gespeeld mag worden, is jouw ticket actief.

Testen

Zoals hierboven vermeld is het verplicht om een negatief testresultaat te overleggen bij binnenkomst in het Goffertstadion. Ook supporters die al gevaccineerd zijn moeten zich voor de wedstrijd preventief laten testen. Een testresultaat uit een zelftest is niet geldig.

Het plannen van een test is mogelijk via: www.testenvoortoegang.nl. Je krijgt hier verschillende testlocaties te zien, waaronder een locatie in Nijmegen, de ๐—ช๐—ถ๐—น๐—น๐—ฒ๐—บ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—”๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐˜ (Pathรฉ Nijmegen) Je kunt hier tevens de CoronaCheck-app downloaden, waarmee jij jouw test kan plannen รฉn bij binnenkomst in het stadion direct jouw testresultaat bij de hand hebt.

Vanaf dinsdag 18 mei, 12.00 uur is het mogelijk voor alle seizoenkaarthouders om zich aan te melden. Klik hier om jouw ticket te bemachtigen!

Oefenduel Donderdag 1 juli 2021 De Eendracht
S.C. NEC
19:00
N.E.C.

Stand Keuken Kampioen Divisie