Algemeen

Roefs verlengt tot 2028 bij N.E.C.

Roefs verlengt tot 2028 bij N.E.C.

Robin Roefs heeft zijn verbintenis met de club uit Nijmegen verlengd met vijf jaar. De 20-jarige reservedoelman van N.E.C. is een door de club zelf opgeleid talent. Vanaf 2014 was hij actief voor de N.E.C. Voetbalacademie en sinds 2021 is hij selectielid in het eerste elftal.

De afgelopen seizoenen was Roefs actief bij het O21 team van de Nijmegenaren. Daarnaast fungeert Roefs als tweede keeper achter Jasper Cillessen. Met het nieuwe contract krijgt de Heeswijker een beloning voor de ontwikkeling die hij doormaakt.

Roefs is zeer content met zijn verlenging: “Al sinds 2014 loop ik rond bij deze mooie club en ik ben blij dat er nog vijf jaar aan vastgeplakt wordt. Ik heb hier al een grote ontwikkeling doorgemaakt en ben erop gebrand dit door te zetten. Het uiteindelijke doel is natuurlijk om tussen de palen bij het eerste elftal te mogen staan en belangrijk te zijn voor het team.”

Ook technisch directeur Carlos Aalbers is blij met de verlenging: “Robin is een talentvolle keeper in wie wij een toekomstig eerste doelman zien. Hij heeft zich de afgelopen seizoenen goed ontwikkeld, wat ervoor heeft gezorgd dat hij dit seizoen tweede keeper is achter Jasper. Het verhaal zou rond zijn als hij op termijn als zelf opgeleide doelman in de voetsporen van Jasper mag treden. Met deze verlenging geven we Robin het vertrouwen en we zijn blij dat hij vertrouwen heeft in ons project.”

KNVB Beker Dinsdag 27 februari 2024 Cambuur Stadion
SC Cambuur
20:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
2 Feyenoord 55
3 FC Twente 47
4 AZ 42
5 Ajax 36
6 Go Ahead 34
7 NEC 33
8 FC Utrecht 32
9 Sparta R'dam 29
10 Heerenveen 28
11 PEC Zwolle 27