Algemeen

Rogier Meijer ook komend seizoen trainer N.E.C.

Rogier Meijer ook komend seizoen trainer N.E.C.

N.E.C. en Rogier Meijer gaan weer een jaar met elkaar verder. De 42-jarige Doetinchemmer is met de Nijmeegse club een nieuwe verbintenis voor één seizoen overeengekomen.

Daarmee staat Meijer alweer voor zijn zesde seizoen als oefenmeester van N.E.C. Hij begon in het seizoen 2019-2020 nog in een driemanschap en stond vanaf het seizoen erop als eindverantwoordelijke voor de groep. Hij promoveerde direct naar de Eredivisie en na twee seizoenen in de middenmoot van het hoogste niveau van Nederland strijdt hij dit seizoen zowel in beker- als competitieverband voor Europees voetbal met zijn elftal.

Technisch directeur Carlos Aalbers is in zijn nopjes met het aanblijven van zijn trainer. “In het hedendaagse voetbal zijn er ontzettend veel spelersmutaties. De positie van de trainer vind ik één van de belangrijkste, dan is het goed om daar stabiliteit te hebben. De chemie tussen de spelers en staf is nog steeds erg goed, dus was het voor ons snel duidelijk dat we verder wilden met Rogier.”

Meijer: “Ik heb het nog altijd zo ontzettend naar mijn zin bij deze mooie club en zie nog steeds de mogelijkheden om de club structureel naar een hoger niveau te tillen. Nu we duidelijkheid hebben geeft dat extra brandstof om van een heel mooi seizoen een historisch seizoen te maken”, sluit Meijer gemotiveerd af.

Eredivisie Maandag 6 mei 2024 Van Donge & De Roo Stadion
Excelsior
20:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 84
2 Feyenoord 75
3 FC Twente 63
4 AZ 58
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 46
8 Sparta R'dam 43
9 Go Ahead 42
10 Heerenveen 36