Algemeen

Ron de Groot, Adrie Bogers en Rogier Meijer maken seizoen af met N.E.C.

Ron de Groot, Adrie Bogers en Rogier Meijer maken seizoen af met N.E.C.

Vanaf vandaag zullen Ron de Groot, Adrie Bogers en Rogier Meijer tot aan het einde van het seizoen de eerste selectie van N.E.C. onder hun hoede nemen. In dit driemanschap, waarin op basis van volledige gelijkwaardigheid gewerkt zal worden, zal Ron de Groot zorgdragen voor de communicatie naar buiten.

Algemeen Directeur Wilco van Schaik: “We zijn blij dat Ron en Rogier samen met Adrie hun verantwoordelijkheid pakken en de resterende duels van dit seizoen voor hun rekening willen nemen. We hebben heel bewust de keuze gemaakt om deze staf vanuit de interne gelederen samen te stellen, omdat we daarin meer dan voldoende kwaliteit herbergen. Dat is onder andere te zien aan de huidige prestaties van zowel onze beloftenploeg als onze Onder 19-1, de ploegen van Ron en Rogier.” 

Van Schaik vervolgt: “Met het toevoegen van Ron en Rogier weten we ons verzekerd van een complementaire staf die de clubcultuur van haver tot gort kent en precies weet wat er wordt gevraagd van het werken voor N.E.C. en in het geval van Ron ook specifiek in een moeilijke situatie zoals deze. De doelstelling van dit seizoen blijft uiteraard het bereiken van de play-offs, maar we beseffen ons goed dat dit een serieuze uitdaging gaat worden. We wensen Ron, Rogier en Adrie heel veel succes in het restant van het seizoen.”

De positie van Ron de Groot bij Jong N.E.C. zal worden ingenomen door Wilfried Brookhuis, die tot het einde van dit seizoen eindverantwoordelijk wordt.

Performance trainer Michael Lindeman zal terugtreden uit de dagelijkse staf en als adviseur verbonden blijven aan de club. Michael kan de werkzaamheden bij N.E.C. in combinatie met zijn eigen bedrijf niet langer combineren. De werkwijze van Michael is de afgelopen maanden volledig geïntegreerd en wordt door de nieuwe staf doorgezet.

Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 26 februari 2021 Parkstad Limburg Stadion
Roda JC
21:00
N.E.C.

Stand Keuken Kampioen Divisie
1 SC Cambuur 60
2 Graafschap 56
3 Almere 53
4 NAC Breda 50
5 Go Ahead 47
6 NEC 41
7 Roda JC 41
8 FC Volendam 40
9 Telstar 34
10 Excelsior 30