Algemeen

Ron de Groot en Patrick Pothuizen maken het seizoen af bij N.E.C.

Ron de Groot en Patrick Pothuizen maken het seizoen af bij N.E.C.
Ron de Groot en Patrick Pothuizen krijgen de leiding over de technische staf bij N.E.C. Na een evaluatie met de staf en de spelersraad is besloten dat we met deze nieuw geformeerde staf onze belangrijkste doelstelling, handhaving in de Eredivisie, kunnen realiseren.

Vorige week werd het duo toegevoegd aan de technische staf. De Groot en Pothuizen, die het beloftenteam dit seizoen onder hun hoede hadden en kampioen werden, maken de staf weer op volle oorlogssterkte. De Groot zal opereren als hoofdtrainer, Pothuizen als assistent. De trainersstaf wordt gecompleteerd met Wilfried Brookhuis.

Technisch manager Edwin de Kruijff over de beslissing om De Groot en Pothuizen voor de groep te zetten: “De club en met name ook de selectie heeft in deze belangrijke periode baat bij rust. Samen met Ron en Patrick willen we hiervoor zorgen. Het grote voordeel is ook dat Ron en Patrick de spelers en de clubcultuur als geen ander kennen.  Jeffrey Leiwakabessy zal voor de komende periode een verbindende rol tussen staf en selectie gaan bekleden. We hebben er alle vertrouwen in dat we de komende weken de strijd aan kunnen gaan om het verblijf in de Eredivisie veilig te stellen.”

Dinsdag vertrekt N.E.C. voor een tweedaags trainingskamp om zich optimaal voor te bereiden op de thuiswedstrijd tegen AZ.
Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 24 januari 2020 Goffertstadion
N.E.C.
20:00
Jong Ajax

Stand Keuken Kampioen Divisie
3 Graafschap 43
4 Volendam 43
5 NAC Breda 38
6 Go Ahead 38
7 Excelsior 36
8 NEC 34
9 Telstar 33
10 Almere City 32
11 Jong Utrecht 31
12 FC Den Bosch 28