Algemeen

Route Mobiel vraagt supporters advies over logo

Route Mobiel vraagt supporters advies over logo
Route Mobiel is sinds begin dit seizoen shirtsponsor van N.E.C. en prijkt tijdens de uitwedstrijden op de achterzijde van het shirt. Met name rondom de derby-wedstrijden liggen de kleuren geel/zwart gevoelig. Reden om een logo-aanpassing met een stevige knipoog te overwegen.

Stasiu Teunissen, Marketing Manager N.E.C.: "We hebben enkele maanden geleden een nieuw logo voor Route Mobiel ontwikkeld, opgebouwd uit onze clubkleuren. Dat was wel even schrikken voor de marketing en communicatie-afdeling van Route Mobiel. Wij begrijpen dat ze niet ineens hun volledige huisstijl gaan aanpassen, maar het lijkt ons wel geweldig om in ieder geval voor alle communicatie rondom en tijdens de derby het originele logo te vervangen door het nieuwe rood, groen, zwarte logo. En wie weet waar het allemaal toe kan leiden."

Edward Reinderts, commercieel directeur Route Mobiel: "Naar klanten luisteren en ze begrijpen, dat is de reden dat wij voor de Gelderse derby graag ons logo aanpassen aan de clubkleuren van N.E.C.. Het uitdagen zit nu eenmaal in onze genen en we willen er alles aan doen om deze wedstrijd een succes te maken." 

Laat zien voor welke kleur jij bent
Vanaf vrijdag 24 januari klokslag 07.00 uur wordt het Route Mobiel logo op www.nec-nijmegen.nl/routemobiel gepubliceerd. Supporters wordt gevraagd of zij het Route Mobiel logo willen veranderen in hun clubkleuren. Bij iedere like of tweet wordt een deel van het nieuwe logo zichtbaar. Bij voldoende likes en tweets zal Route Mobiel het nieuwe logo omarmen en een vaste plaats geven in alle communicatie rondom de derby. Supporters hebben 24 uur de tijd om het logo te veranderen in hun clubkleuren.

Route Mobiel

Keuken Kampioen Divisie Maandag 1 juni 2020 Goffertstadion
N.E.C.
20:00
De wedstrijd van de helden

Stand Keuken Kampioen Divisie
3 Volendam 55
4 Jong Ajax 54
5 NAC Breda 50
6 Go Ahead 48
7 Excelsior 47
8 NEC 45
9 Almere City 44
10 Telstar 44
11 Den Bosch 38
12 Jong Utrecht 38