Algemeen

Supportersraad evalueert ontwikkelingen

Supportersraad evalueert ontwikkelingen

De vierde bijeenkomst van de Supportersraad vond plaats op maandagavond 6 januari 2020. Tijdens deze bijeenkomst is er stilgestaan bij de start en de ontwikkelingen van de Supportersraad.
Er is besproken wat er goed gaat en waar nog verbeterpunten zijn. Eveneens zijn de uiteengezette rollen binnen en buiten de Supportersraad geƫvalueerd.


Conclusie van het overleg is dat zowel de raadsleden als N.E.C. zeer tevreden zijn met de gang van zaken. De elf leden van de Supportersraad zijn betrokken en enthousiast bij het bekleden van hun signalerende en adviserende rol en zorgen ervoor dat er veel interactie op gang wordt gebracht. De huidige vorm van samenwerking en overleg verloopt naar wens en zal gecontinueerd worden in 2020.

De raad heeft de afgelopen bijeenkomsten diverse ideeƫn bedacht voor zowel de korte als de lange termijn. Tijdens deze bijeenkomst is de huidige status van de lopende acties besproken.

Een eerste resultaat van de samenwerking is de N.E.C. Memorial Minute of Silence.
Met een minuut stilte herdenkt N.E.C., voorafgaand aan het eerste thuisduel in 2020, alle dierbaren met een N.E.C. hart die ons ontvallen zijn in 2019. Op deze manier hoopt N.E.C. een mooie traditie tot stand te brengen.

De volgende bijeenkomst van de supportersraad staat gepland op 16 maart 2020.

Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 24 januari 2020 Goffertstadion
N.E.C.
20:00
Jong Ajax

Stand Keuken Kampioen Divisie
3 Graafschap 43
4 Volendam 43
5 NAC Breda 38
6 Go Ahead 38
7 Excelsior 36
8 NEC 34
9 Telstar 33
10 Almere City 32
11 Jong Utrecht 31
12 FC Den Bosch 28