NIEUWS

Thibo Baeten op huurbasis naar Beerschot

datum icoon 14-06-2022
readtime icoon 1 min leestijd

N.E.C. en K. Beerschot V.A. hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van Thibo Baeten. De spits keert hiermee voor één seizoen terug naar zijn thuisland. De verhuur is per direct en heeft een looptijd tot en met 30 juni 2023. Beerschot heeft daarbij een koopoptie verworven. Het contract van de 20-jarige Belg loopt bij N.E.C. tot de zomer van 2024.

Begin 2021 sloot Thibo Baeten zich aan bij de Nijmeegse selectie, waar hij in tien competitiewedstrijden uitkwam in de Keuken Kampioen Divisie, waarin hij eenmaal het doel wist te vinden. Afgelopen seizoen vertrok de jonge spits op huurbasis naar Torino FC, waar hij 36 wedstrijden speelde voor het onder 19 elftal. 

Ted van Leeuwen, technisch directeur van N.E.C. wenst Thibo succes in België: "Het afgelopen seizoen is voor Thibo een goede leerschool geweest. Thibo heeft veel speeltijd gehad bij het onder 19 elftal van Torino FC. Toen het Belgische Beerschot bij ons aanklopte voor een nieuwe huurovereenkomst van Thibo, waren beide partijen het al gauw eens. We wensen hem veel succes bij Beerschot.