Algemeen

Update selectie 2014-2015

Update selectie 2014-2015
N.E.C. is druk bezig met het herformeren van een nieuwe selectie voor seizoen 2014-2015. We zullen je tot en met het einde van de transferperiode wekelijks op de hoogte houden van de selectie. Hieronder vind je de eerste update met voornamelijk informatie over vertrekkende spelers. We hopen op zeer korte termijn meer informatie te kunnen geven over nieuwe spelers.

Huurlingen
Danzell Gravenberch en Marnick Vermijl werden afgelopen seizoen gehuurd van Ajax (Gravenberch) en Manchester United (Vermijl). Zij keren terug naar hun clubs.

Aflopende contracten
Veel spelers hadden een aflopend contract bij N.E.C. Dennis Gentenaar maakte in mei 2014 al bekend te stoppen. De contracten van Ryan Koolwijk, Marcel Stutter en Geoffrey Castillion liepen ook af. Zij zullen niet terugkeren. Youri Loen, Michel Breuer en Geert Arend Roorda werden afgelopen seizoen verhuurd aan respectievelijk FC Dordrecht (Loen) en Sparta (Breuer en Roorda). Ook met hen gaat N.E.C. niet verder. Het contract van Hans Mulder werd eerder al ontbonden door middel van de degradatieclausule.

Doorlopende contracten
Voor de IJslandse jeugdspelers Adam Arnarson en Dadi Bergsson geldt dat zij per 1 juli 2014 ondanks hun doorlopend contract niet langer verbonden zijn aan N.E.C. 

Verhuurde spelers
Jordy Tutuarima werd afgelopen seizoen verhuurd aan FC Oss. Hij ontvangt voorlopig geen nieuw contract van N.E.C. Stijn de Looijer, die verhuurd werd aan FC Den Bosch, staat nog onder contract en blijft aan.

Perspectief korte termijn

N.E.C. verwacht de komende weken tot het einde van de transferperiode meerdere mutaties in de selectie. Op korte termijn hoopt N.E.C. de technische staf te completeren. Ook is de verwachting aankomende week de eerste aanwinsten van het nieuwe seizoen te presenteren.  

Eredivisie Zondag 19 mei 2024 Yanmar Stadion
Almere City FC
14:30
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 88
2 Feyenoord 81
3 FC Twente 66
4 AZ 64
5 Ajax 55
6 NEC 50
7 FC Utrecht 49
8 Sparta R'dam 46
9 Go Ahead 43
10 Heerenveen 37