Algemeen

Verslag vierde bijeenkomst Supportersraad

Verslag vierde bijeenkomst Supportersraad

De vierde bijeenkomst van de Supportersraad, welke gepland stond op maandag 16 maart 2020, is vanwege de corona-pandemie komen te vervallen. 

Op maandag 29 juni j.l. is de Supportersraad weer van start gegaan. Tijdens deze bijeenkomst zijn er vijf nieuwe leden aan de Supportersraad toegevoegd. Zij hebben zich geïntroduceerd en hun betrokkenheid met N.E.C. aangegeven. De Supportersraad telt nu 17 actieve leden, allen gekozen vanuit de benoemingscommissie.

De bijeenkomst stond voornamelijk in het teken van de nieuwe samenstelling. Daarnaast is er gesproken over de maatregelen van het RIVM in combinatie met de KNVB. Hoe gaat de herstart van het voetbal? En wat betekent dit voor N.E.C.? Hierover zijn nog geen concrete plannen. Er wordt vanuit de KNVB met clubs en partners samengewerkt aan een protocol gericht op spelen met (beperkt) publiek. Hier moet na goedkeuring van de regering nog een concrete invulling aan gegeven worden. N.E.C. is ook aangewezen als één van de zeven clubs die in de voorbereiding mee mag doen met een zogenaamd “fieldlab”. Welke vorm dit heeft en wat er getest gaat worden zal in de aankomende tijd duidelijk worden. 

Ook zijn er nog lopende en nieuwe acties/ ideeën van de Supportersraad besproken. 

De volgende bijeenkomst van de Supportersraad wordt nog gepland.

Eredivisie Zaterdag 30 maart 2024 Goffertstadion
N.E.C.
16:30
PSV

Stand Eredivisie
1 PSV 72
2 Feyenoord 62
3 FC Twente 53
4 AZ 49
5 Ajax 41
6 NEC 39
7 Go Ahead 37
8 FC Utrecht 36
9 Fortuna Sit. 34
10 Sparta R'dam 31