Zakelijk

Voetbalshop ook de komende jaren N.E.C. merchandising-partner

Voetbalshop ook de komende jaren N.E.C. merchandising-partner
N.E.C. en Voetbalshop hebben overeenstemming bereikt om de samenwerking met drie seizoenen te verlengen.Voetbalshop is sinds 2012 de leverancier van N.E.C. fanartikelen en exploitant van de webshop.

Voetbalshop is de grootste voetbalwinkel van de Benelux met meer dan 10.000 voetbalgerelateerde producten. Voetbalshop.nl is een activiteit van de in Woerden gevestigde Badge Groep en gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van sportmerchandising. Zij zijn leverancier van een groot aantal voetbalclubs, merken en bonden, inclusief de KNVB, UEFA en FIFA. Voetbalshop heeft een duidelijke visie ontwikkeld voor een succesvol merchandising model voor betaald voetbalorganisaties, waarbij het de inkoop en online verkoop via voetbalshop.nl/nec in één hand neemt.

Louis Nap, commercieel manager Voetbalshop, is verheugd over de samenwerking met N.E.C.: “We werken al jaren intensief samen en de relatie gaat veel verder dan een sponsorrelatie. We zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om het product N.E.C. te vermarkten en om Nijmegen rood, groen en zwart te laten kleuren. Wij hebben een duidelijke visie op het gebied van merchandise verkoop, waarbij het internet leidend is. We hebben N.E.C. leren kennen als een creatieve en innovatieve club die snel anticipeert op de veranderende markt, maar bovenal een partner waarmee we gezamenlijk kunnen ondernemen."

Martijn Ruiter, head of sales van N.E.C., over de nieuwe overeenkomst: “We zijn verheugd dat we het partnership gaan verlengen. Voetbalshop is een ambitieus bedrijf met een vooruitstrevende visie. We hebben Voetbalshop leren kennen als een partner die altijd op zoek gaat naar nieuwe kansen en samen met ons onderneemt om een prachtig assortiment aan shirts, teamwear en fanartikelen aan de supporters te presenteren.
Oefenduel Donderdag 19 juli 2018 Sportcomplex de Streepjesberg
Helders Elftal
20:00
N.E.C.

Stand Jupiler League