Algemeen

Voorwaarden bekend voor bezoekers van testwedstrijd N.E.C.

Voorwaarden bekend voor bezoekers van testwedstrijd N.E.C.

Voor zover het er nu naar uitziet gaat N.E.C. op 21 februari (thuiswedstrijd tegen De Graafschap) haar testwedstrijd met publiek, in samenwerking met Fieldlabs Evenementen en de KNVB, organiseren. In een eerder stadium werd al bekendgemaakt dat de voetbalsport een uitzonderingspositie heeft verkregen en dat er getest mag worden met een beperkt aantal supporters. De testclubs in Nederland zijn N.E.C. en Almere City FC.

Er wordt vóór, tijdens en na afloop van de testwedstrijd ook veel van onze supporters verwacht en om die reden zijn er een aantal voorwaarden opgesteld waar je als supporter mee moet instemmen om deel te nemen (en aanwezig te zijn) bij de testwedstrijd. Hieronder zijn de belangrijkste voorwaarden te lezen. Voor alle voorwaarden verwijzen we je door naar de algemene voorwaarden.

Voorafgaand aan de wedstrijd

• Gezien het feit dat er sprake is van een pilotevenement, wordt mensen die behoren tot een risicogroep (met o.a. een onderliggende aandoening) ten strengste afgeraden om de wedstrijd te bezoeken.
• De supporter downloadt de speciale pilot-app (Close), de app waarmee N.E.C. communiceert en supporters informeert. Het is dan ook verplicht een 06-nummer achter te laten, zodat de organisatie middels de speciale pilot-app met de supporter kan communiceren.
• De supporter laat zich zowel voor als na de wedstrijd testen op COVID-19. Deze test vindt plaats in het Goffertstadion. De supporter komt uitsluitend na een negatief testresultaat naar de wedstrijd.

Tijdens de wedstrijd

• Elke supporter krijgt een temperatuurmeting bij betreding van het Goffertstadion. Indien de supporter gevraagd wordt een sneltest te doen, zal hij/zij hieraan meewerken. Bij een positieve test en/of hoge temperatuurmeting wordt er geen toegang verleend en dit dient door de supporter te worden geaccepteerd.
• De supporters worden ingedeeld in bubbels, een vaste groep. De supporter verklaart dat hij gedurende de aanwezigheid bij het pilotevenement in deze bubbel zal blijven en zich niet onder andere groepen zal begeven. Daarnaast draagt supporter op verzoek van de organisatie beschermende maatregelen, zoals een mondkapje of faceshield, of laat deze juist achterwege.
• De supporter krijgt een tag of andere detectiemiddel om zijn/haar bewegingen te registreren. Deze wordt tijdens de hele wedstrijd gedragen en bij het verlaten van het Goffertstadion weer ingeleverd.

Na afloop van de wedstrijd

• De supporter wordt vijf dagen na het wedstrijdbezoek wederom getest in het Goffertstadion. Indien deze test negatief is, mag de supporter weer kwetsbare doelgroepen bezoeken. Als de supporter in de periode na de wedstrijd (drie weken) klachten vertoond, wordt dit gemeld via de website van de pilotevenementen: backtolive.nl.
• De supporter laat de pilot-app nog drie weken op de telefoon staan, voor eventuele aanvullende communicatie vanuit de organisatie.
• Direct na het verlaten van het Goffertstadion houdt de supporter zich weer aan de RIVM richtlijnen zoals die gelden voor het dagelijks verkeer (1,5 m afstand, mondkapje, groepsgrootte, etc).

De gegevens die worden opgeslagen worden geanonimiseerd verwerkt ten behoeve van wetenschappelijke analyse. Naast de hierboven opgestelde voorwaarden gelden voor supporters uiteraard ook de algemene voorwaarden voor een wedstrijdbezoek bij N.E.C.

Kortom, jezelf opgeven voor de testwedstrijd bij N.E.C. is nog niet mogelijk. De verwachting is dat dit vanaf maandag 8 februari mogelijk is. Middels dit bericht en de aanvullende algemene voorwaarden ben je als supporter op de hoogte van hetgeen er van jou wordt verwacht voorafgaand, tijdens en na afloop van deze testwedstrijd. Je kunt je slechts voor één bubbel aanmelden en voor het aanmelden geldt een vol=vol principe. In de loop van de week informeert N.E.C. haar supportersschare over de invulling van de bubbels.

Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 26 februari 2021 Parkstad Limburg Stadion
Roda JC
21:00
N.E.C.

Stand Keuken Kampioen Divisie
1 SC Cambuur 60
2 Graafschap 56
3 Almere 53
4 NAC Breda 50
5 Go Ahead 47
6 NEC 41
7 Roda JC 41
8 FC Volendam 40
9 Telstar 34
10 Excelsior 30