NIEUWS

Doneer nu voor borstbeelden Frans Janssen & Sije Visser

datum icoon 22-05-2024
readtime icoon 2 min leestijd

De vraag wie de grootste helden van N.E.C. zijn, is persoonlijk. Iedere supporter heeft zijn of haar eigen idolen, gekoppeld aan unieke herinneringen en glorieuze momenten. Maar als we clubliefde combineren met statistieken, komen twee namen onvermijdelijk bovendrijven: Sije Visser en Frans Janssen. 

Sije Visser staat, met 490 gespeelde wedstrijden, fier bovenaan als het gaat om meest gespeelde wedstrijden in het rood, groen en zwart. Frans Janssen, met 133 doelpunten, is de onbetwiste topscorer aller tijden. Twee spelers die een standbeeld voor het Goffertstadion verdienen, zodat we bij elke thuiswedstrijd weer even herinnerd worden aan wat ze betekend hebben voor onze club.

De gemeente Nijmegen en N.E.C. hebben toestemming gegeven en Sije en Frans zijn zeer vereerd met dit idee. Daarmee staan alle seinen op groen. Om het financieel mogelijk te maken hebben we de hulp van onze supporters echter hard nodig. Net zoals we samen in het stadion meeleven en onze ploeg trouw aanmoedigen, vragen we jullie, mede namens Stichting de Bloedkuul, steun om deze standbeelden mogelijk te maken.

Doneren kan via deze link. Donderdag wordt er voor de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles gecollecteerd rondom het stadion.