NIEUWS

Football Factory begin augustus in Goffertstadion

datum icoon 17-06-2024
readtime icoon 2 min leestijd

Op donderdag 1, vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus opent het Goffertstadion in Nijmegen haar deuren voor 1.500 vierkante meter aan voetbalplezier voor jong en oud. Zowel binnen als buiten de muren van het stadion wordt een groot voetbalmuseum gerealiseerd in samenwerking met het Nijmeegse bedrijf The Football Factory.

In de experience vind je straks ruim vijfhonderd wedstrijdgedragen voetbalshirts van de grootste finales en eindrondes, van voetbalgrootheden als Johan Cruijff, Diego Armando Maradona en Marco van Basten. Tijdens de experience zal er natuurlijk ook een N.E.C.-gedeelte zijn.

Naast een tour door het museum maak je vanzelfsprekend ook een ronde door het Goffertstadion, waarna de experience eindigt in restaurant Bikkels. Voor de kids is er volop vermaak; springkussens, speurtochten en zelfs het tekenen van jouw eerste profcontract!

Tickets voor de voetbalexperience zijn via de button hieronder verkrijgbaar.

Scoor nu jouw tickets!

N.E.C. FANDAG

Op zaterdag 3 augustus vindt ook de N.E.C. FANDAG plaats. Tijdens deze dag geldt er een speciaal tarief van € 4,- voor volwassenen en € 2,- voor kinderen t/m 17 jaar. Tickets dienen op voorhand aangeschaft te worden via bovengenoemde website met kortingscode NECNIJMEGEN. De reguliere tarieven op 1 en 2 augustus zijn € 8,- voor volwassenen en € 4,- voor kinderen.

Een deel van deze opbrengst zal ten goede komen aan de N.E.C. Juniors en andere initiatieven rondom de club.

Openingstijden

De deuren van de Football Factory in het Goffertstadion zijn op donderdag en vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Tijdens de N.E.C. FANDAG op zaterdag 3 augustus zijn de deuren geopend van 11.00 tot 16.00 uur.