NIEUWS

Kaartverkoopinformatie halve finale play-offs tegen Go Ahead Eagles

datum icoon 19-05-2024
readtime icoon 2 min leestijd

N.E.C. heeft zich zondagmiddag op bezoek bij Almere City FC met een klinkende 1-4 zege verzekerd van de zesde plaats! Dat betekent dat de Nijmegenaren het donderdag 23 mei in de halve finale van de play-offs opnemen tegen de nummer negen van de Eredivisie: Go Ahead Eagles. 

De wedstrijd begint donderdag om 18.45 uur in het Goffertstadion. De kaartverkoop voor deze wedstrijd is exclusief voor seizoenkaarthouders direct na de wedstrijd tegen Almere City FC gestart.

Terugkopen 

Seizoenkaarthouders hebben tot dinsdag 21 mei 17.00 uur de kans om hun eigen stoel terug te kopen voor € 15,-. Terugkopen doe je op de volgende manier:

1. Ga naar de N.E.C. Ticketshop
2. Klik rechtsboven op inloggen / je naam
3. Selecteer 'Mijn reserveringen'
4. Doorloop de stappen en reken jouw stoel af

Losse kaartverkoop

Alle niet verkochte plaatsen gaan dinsdag 21 mei om 17.00 uur in de verkoop. Het is voor (S)CC-houders mogelijk om maximaal twee tickets te kopen. Naast de gewone publiekskaarten gaan ook de N.E.C. Fieldseats dinsdag om 17.00 uur in de verkoop!

Let op: de N.E.C. Fanshop en receptie zijn maandag gesloten in verband met Pinksteren.

Toegang

Net als bij de bekerwedstrijden dit seizoen is het donderdag niet mogelijk om op vertoon van je seizoenkaart het Goffertstadion te betreden. Als je een ticket hebt aangeschaft kun enkel met het losse ticket (geprint óf zichtbaar in de app 'N.E.C. Tickets') naar binnen.