NIEUWS

N.E.C. treft Conference League-winnaar Olympiakos in voorbereiding

datum icoon 02-07-2024
readtime icoon 2 min leestijd

N.E.C. neemt het in de voorbereiding op tegen diverse grote Europese teams. De selectie van Rogier Meijer wacht in totaal vijf oefenwedstrijden en een trainingskamp, voordat zij op zaterdag 10 augustus het seizoen opent tegen FC Twente.

Zaterdag aanstaande staat de eerste oefenwedstrijd op het programma, in Zeeland. Een week later wacht een ontmoeting met Standard Luik. Tussendoor beleggen de Nijmegenaren een trainingskamp. De voorbereiding wordt afgesloten met wedstrijden tegen Conference League-winnaar Olympiakos en het Franse Le Havre.

Schouws elftal - N.E.C. Sportpark Volharding 6 juli 14.00 uur
N.E.C. - Standard Luik besloten 13 juli 16.00 uur
Trainingskamp Mayrhofen, Zillertal 17-24 juli
N.E.C. - Hertha BSC 20 juli 16.00 uur
N.E.C. - Olympiakos 27 juli 15.30 uur
N.E.C. - Le Havre Goffertstadion 2 augustus 19.00 uur

Trainingskamp

N.E.C. belegt in de derde week van de voorbereiding een trainingskamp in Oostenrijk. De Nijmeegse selectie verblijft dan in het Schrofenblick Alpenresort in Mayrhofen, gelegen in Tirol. Daar neemt N.E.C. het in een vriendschappelijk duel op tegen Hertha BSC.

Kaartverkoop

Tickets voor de wedstrijd tegen het Schouws elftal scoor je hier. Informatie over kaartverkoop voor de overige oefenduels volgt in een later stadium.

Livestream

N.E.C. zal bij de vier wedstrijden tegen de buitenlandse teams een livestream verzorgen. Alleen het duel tegen het Schouwse elftal wordt niet uitgezonden.

Het oefenschema is onder voorbehoud van eventuele veiligheidsmaatregelen.