NIEUWS

Scoor vanaf 8 mei jouw seizoenkaart bij de N.E.C. Deur Rij Mert!

datum icoon 01-05-2021
readtime icoon 6 min leestijd

Het is vanaf volgende week zaterdag, 8 mei, mogelijk om een seizoenkaart aan te schaffen of te verlengen voor het komende seizoen. Tijdens een nieuwe editie van de spectaculaire N.E.C. Deur Rij Mert heb jij de mogelijkheid om als eerste jouw seizoenkaart voor het komende seizoen te bemachtigen.

Het afgelopen jaar was voor eenieder een uitdagende periode. Meermaals verlangden we naar hetgeen wat ons samen verbindt: wedstrijden bijwonen in het Goffertstadion. Met dat gegeven in ons achterhoofd richten wij ons op de nabije toekomst, waarbij jij weer aanwezig kan zijn bij onze wedstrijden!

Het scoren van een seizoenkaart kan vanaf 8 mei zowel online, via www.necseizoenkaart.nl, als aan de balie van het Goffertstadion, op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur.  

N.E.C. Deur Rij Mert

Op zaterdag 8 mei staat de N.E.C. Deur Rij Mert gepland. Afgelopen seizoen werd deze bijzondere dag een daverend succes. Met lachende gezichten, en uiteindelijk 1690 verkochte seizoenkaarten, beleefden zowel de medewerkers als de supporters van N.E.C. een dag om niet snel te vergeten.

De Deur Rij Mert start om 09.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Met het ‘Teske voor thuus’, merchandise acties, Raad & Win acties, stands van de kidsclub, SV, Legio Noviomagum, East Side & HKN, Yvey en uiteraard het verlengen of aanschaffen van jouw seizoenkaart hebben we een mooi programma opgesteld waarbij jij je geen minuut hoeft te vervelen. De voorwaarden van de seizoenkaart vind je onderaan dit bericht. Daarnaast hebben de selectiespelers van N.E.C. verschillende persoonlijke prijzen ter beschikking gesteld, waarmee alle aanwezigen bij de Deur Rij Mert (middels een loting) kans maken op mooie geschenken!

Verlengen

Indien een seizoenkaarthouder ervoor kiest om het aankomende seizoen zijn of haar seizoenkaart te verlengen heb je de keuze uit de volgende drie opties: een gouden, zilveren of bronzen seizoenkaart. Bij een gouden seizoenkaart kies je ervoor om N.E.C. te blijven steunen en ook het komende seizoen voor het volledige bedrag een seizoenkaart aan te schaffen en af te zien van de compensatie van het afgelopen seizoen. Voor ons als club is deze steun uitermate belangrijk en we hopen dat jij dan aankomend seizoen, samen met ons, vol voor goud gaat! Maar als jij het nodig hebt, dan zijn we er ook voor jou. Daarom heb je ook de mogelijkheid om een zilveren of bronzen seizoenkaart aan te schaffen. Bij een zilveren seizoenkaart betaal je de helft van jouw seizoenkaart, voor een bronzen seizoenkaart betaal je helemaal niets. We willen je hoe dan ook ontzettend bedanken voor jouw loyaliteit en support!

Je kunt als seizoenkaarthouder tot en met 31 mei jouw seizoenkaart verlengen. Tot en met die dag worden alle plaatsen in het Goffertstadion namelijk vastgehouden. Na die tijd komen de vaste plaatsen te vervallen en heeft iedereen het recht om een eigen plaats in het stadion te kiezen.

* Met het verlengen van je seizoenkaart voor een gouden, zilveren of bronzen seizoenkaart voor het komende seizoen zie je tevens af van een eventueel recht op compensatie voor de gemiste duels van het huidige seizoen (2020-2021). Bijvoorbeeld: indien je kiest voor een zilveren seizoenkaart, betaal je de helft van de nieuwe seizoenkaart en zie je af van compensatie van de gemiste duels in het huidige seizoen.

Aanschaffen

Nieuwe seizoenkaarthouders krijgen een speciaal ontworpen rood-groen-zwarte seizoenkaart. Het is voor nieuwe seizoenkaarthouders mogelijk om op de Deur Rij Mert een seizoenkaart aan te schaffen. Na 1 juni wordt het mogelijk om ook online een seizoenkaart aan te schaffen. Mocht je tussen de Deur Rij Mert en 1 juni een nieuwe seizoenkaart willen kopen, kom dan even langs in Goffertstadion.

Tikkie

Aan het begin van de Deur Rij Mert krijgen supporters een kaartje met een QR-code. Indien jij N.E.C., naast het aanschaffen van de nieuwe seizoenkaart, nog extra wilt steunen kun jij middels een donatie via een betaalverzoek een bedrag overmaken. Dit geldt ook voor overige supporters en is voor een langere periode mogelijk. We willen je bij voorbaat al bedanken voor jouw eventuele donatie!

Gedragsregels Deur Rij Mert

Vanwege het coronavirus en de daarbij horende veiligheidsmaatregelen zijn er een aantal regels opgesteld waaraan supporters zich moeten houden gedurende de Deur Rij Mert. Hieronder zijn de regels opgesteld, lees deze vooraf goed en aandachtig door.

Spelregels

1. Het verlaten van de auto is niet toegestaan. 
2. Bestuurders in de wachtrij dienen te allen tijde advies van het personeel van N.E.C. op te volgen. 
3. Toeteren in de wachtrij is niet toegestaan. 
4. Houd je aan de richtlijnen van het RIVM.
5. Als je op de fiets bent, sluit je aan in de rij met auto’s. 

Loyaliteit

Seizoenkaarthouders profiteren volgend seizoen van diverse kortingen bij partners van N.E.C. Deze korting wordt van kracht vanaf 1 juli 2021 en is geldig tot en met 30 juni 2022.  
 
* 5% korting bij het doen van online boodschappen via de COOP 
* 20% korting op alle bestelling bij New York Pizza, middels een speciale N.E.C. VIP pas 
* 25% korting tot toegang tot de thermen van de Sanadome 

Voorwaarden

Onderstaand vind je een tabel met de voorwaarden per seizoenkaart. De prijzen van de seizoenkaart zijn gelijk aan de seizoenkaartprijzen van het afgelopen seizoen. Bij een eventuele promotie van N.E.C. vind er nog een prijsverhoging plaats ter waarde van het verschil ten opzichte van de seizoenkaartprijs tussen de Keuken Kampioen Divisie en de Eredivisie. Dit geldt niet voor de gouden seizoenkaart, deze prijs staat voor het komende seizoen vast.

Lees hier de algehele voorwaarden!

Hopelijk kunnen we aankomend seizoen weer op jouw steun rekenen!