NIEUWS

Verleng vanaf vandaag jouw seizoenkaart!

datum icoon 15-04-2024
readtime icoon 4 min leestijd

Komende zondag staat alle N.E.C.’ers een historische dag te wachten. Voor het eerst in 24 jaar gaat de Nijmeegse driekleur in de bekerfinale op jacht naar de dennenappel. Om de spannende week af te trappen komt N.E.C. met goed nieuws voor haar supporters: vanaf vandaag, maandag 15 april, is het mogelijk om jouw seizoenkaart te verlengen voor het Eredivisieseizoen 2024 – 2025.

Seizoenkaarthouders kunnen vanaf morgen hun seizoenkaart terugvinden onder het kopje 'Seizoenkaart 2024-2025' in het ticketingaccount. Via deze pagina is de seizoenkaart gemakkelijk te verlengen. Daarmee verzeker jij je ook komend seizoen van een plek in De Goffert! Uiteraard kunnen seizoenkaarten ook in de Fanshop in het stadion worden verlengd. Klik vanaf vandaag 12.00 uur op onderstaande button.

Verleng vanaf vandaag jouw seizoenkaart!

Let op: is jouw seizoenkaart niet zichtbaar in je N.E.C. account? Dan kan het zijn dat je jouw aankooprecht uit handen hebt gegeven, doordat je jezelf hebt gekoppeld aan een vriend/familielid. Controleer dit onder het kopje 'Familie / Vrienden koppelen'. Je kunt je weer ontkoppelen bij je relatie, hierna wordt jouw seizoenkaart weer zichtbaar.

Vanaf komend seizoen gaat N.E.C. volledig werken met een digitale seizoenkaart. Zo heb jij altijd toegang tot jouw seizoenkaart met de N.E.C. Tickets App. Wil je als supporter tóch gebruik blijven maken van een hardcard seizoenkaart? Dan is dat tegen bijbetaling van € 10,- mogelijk.

Let op: het verlengen van jouw seizoenkaart is mogelijk tot uiterlijk zondag 12 mei 23.59 uur.

Bij verlenging van jouw seizoenkaart geniet je ook volgend seizoen van de extra voordelen van een seizoenkaart bij N.E.C. Gedurende de hele voetbaljaargang krijg je 10% korting in de N.E.C. Fanshop en je hebt gratis toegang tot de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker (mits dit een thuiswedstrijd betreft).

Onderstaand vind je het prijzenoverzicht voor komend seizoen.

N.E.C. Junior & Squadleden

Het lidmaatschap voor de N.E.C. Juniors- en Squadleden zit met ingang van het seizoen 2024-2025 in de prijs van jouw seizoenkaart inbegrepen. Dit betekent dat de prijs voor de seizoenkaart voor N.E.C. Juniors en Squadleden standaard €20,- hoger dan in onderstaand schema zichtbaar is. Hierdoor zijn de lidmaatschapsgelden al direct bij het aanschaffen van de seizoenkaart verrekend, waardoor geen losse betaling(en) gedaan hoeven te worden bij ingang van het nieuwe seizoen. Dit geldt zowel voor de seizoenkaartplaatsen voor de KION Gezinstribune, als voor de andere vakken in het Goffertstadion. Junior- en squadleden ontvangen standaard 20% korting op een seizoenkaart.

Identificeren

Let op, om jouw seizoenkaart voor het nieuwe seizoen te activeren, dien je na de het verlengen van jouw kaart het FastID-identificatieproces (opnieuw) te doorlopen. Na het doorlopen van de stappen wordt jouw seizoenkaart pas geactiveerd. Hulp nodig bij het identificeren? Volg dan onderstaand stappenplan:

  • Verleng jouw seizoenkaart door op het tabje ‘Seizoenkaart 2024-2025’ te klikken
  • Klik rechtsboven op je naam
  • Selecteer ‘Mijn seizoenkaarten’
  • Klik op ‘Naar identificeren’ > ‘Identificeren’
  • Scan de QR-code (op desktop) óf klik op de button ‘FastID App openen' (via mobiel)
  • Creëer een account of login als je al een FastID account hebt
  • Doorloop de verificatiestappen zoals aangegeven in de FastID App
  • Je account is geverifieerd en je status bij ‘Seizoenkaart 2024-2025’ staat nu op groen

Loop je nog tegen problemen aan? Check dan de veelgestelde vragen pagina van identificeren/FastID.

Na het identificeren via FastID heb je ook de mogelijkheid om middels jouw gezicht het Goffertstadion te betreden. Let op, hier dien je zelf expliciet toegang/machtiging voor af te geven. De keuze óf je hier gebruik van wilt maken kan iedere supporter voor zichzelf bepalen.