Zakelijk

N.E.C. en Betuwe Express verlengen samenwerking

N.E.C. en Betuwe Express verlengen samenwerking
N.E.C. en Betuwe Express hebben overeenstemming bereikt over een verlenging van de samenwerking. Ook de komende drie seizoenen verzorgt de vervoersmaatschappij het vervoer van N.E.C.

Reisorganisatie en Touringcarbedrijf Betuwe Express behoort tot de grootste touringcarbedrijven in Nederland en is toonaangevend als het gaat om het verzorgen van vervoer van zowel groepen als individuele reizigers. Zij bieden niet alleen de mogelijkheid om het vervoer van A naar B te verzorgen, maar ook de gehele verzorging van complete reizen voor één of meerdere dagen in Nederland als ver daarbuiten. Betuwe Express is ook de vaste vervoerder van het Nederlands Elftal.

Albert Winnemuller, algemeen directeur van Betuwe Express: "We zijn er trots op dat we onze samenwerking met N.E.C. opnieuw verlengen. Ondertussen verzorgen we alweer jaren het vervoer van de supporters én spelers van de club, wat we vanaf dit seizoen zullen doen in een gloednieuwe spelersbus. Op het resultaat hiervan zijn we bijzonder trots, we hebben er een pareltje bij in ons wagenpark.”

Martijn Ruiter, head of sales bij N.E.C.: “Betuwe Express is in de loop der jaren een gevestigde naam geworden binnen onze club. Al seizoenen op rij werken we op een intensieve wijze samen om onze spelers en supporters op de plek van bestemming te kunnen brengen, maar verzorgen we gezamenlijk ook mooie evenementen voor overige businessclubleden. We zijn blij dat we aan deze constructieve samenwerking een mooi vervolg kunnen gaan geven.”
Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 84
2 Feyenoord 75
3 FC Twente 63
4 AZ 55
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36