Kaartverkoop

Betaal je seizoenkaart via automatische incasso

Betaal je seizoenkaart via automatische incasso

De afgelopen weken hebben ruim vierduizend N.E.C.’ers hun seizoenkaart verlengd. Tot dusver hadden supporters de mogelijkheid om op twee verschillende manieren hun seizoenkaart af te rekenen. N.E.C. heeft in overleg met de supportersvereniging gekozen om hier in de loop van volgende week nog een derde betaalmogelijkheid aan toe te voegen.

Je kon de afgelopen periode je jaarkaart voor nog een seizoen eredivisievoetbal in het Goffertstadion via online betaling (iDeal) afrekenen. Daarnaast bestond de optie om de prijs voor de seizoenkaart in drie termijnen te voldoen, mocht je het bedrag niet in één keer willen betalen.

Verleng nu jouw seizoenkaart!

Automatische incasso

Na overleg met de supportersvereniging is ervoor gekozen om een derde betaaloptie toe te voegen, namelijk de automatische incasso. Deze derde betaalmogelijkheid biedt de optie om het bedrag voor de seizoenkaart op vrijdag 31-05-2024 automatisch af te laten schrijven van je opgegeven rekeningnummer. Door het aanbieden van deze optie hebben supporters de gelegenheid om het vakantiegeld, dat vaak rond de derde week van mei wordt overgemaakt, te kunnen gebruiken om het totaalbedrag te voldoen. Wanneer een supporter kiest voor deze betaalmogelijkheid wordt op 31-05-2024 het bedrag automatisch afgeschreven van het opgegeven bankrekeningnummer.

Let op: de verlengingscampagne loopt tot en met zondag 12 mei! Zorg dat je jouw plek voor volgend jaar uiterlijk op die datum veilig hebt gesteld, voordat deze aangeboden wordt aan de supporters van de wachtlijst.

Zodra de optie om te betalen via automatische incasso live gaat, zullen we hierover berichten op onze eigen kanalen!

Eredivisie Zondag 12 mei 2024 Goffertstadion
N.E.C.
14:30
Feyenoord

Stand Eredivisie
1 PSV 87
2 Feyenoord 78
3 FC Twente 63
4 AZ 61
5 Ajax 52
6 NEC 50
7 FC Utrecht 49
8 Go Ahead 43
9 Sparta R'dam 43
10 Heerenveen 37