N.E.C. TV

Schrijf je in voor de N.E.C. Stadium FunRun op 22 oktober!

Schrijf je in voor de N.E.C. Stadium FunRun op 22 oktober!
Ren mee met een speciaal hardloopevenement voor N.E.C.-fans op 22 oktober! Tijdens de N.E.C. Stadium FunRun, georganiseerd door stichting N.E.C. Doelbewust, ren je door het Goffertstadion en Goffertpark. Door mee te doen, zamel je geld in voor het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis. Schrijf je nu in!

Iedereen kan meedoen aan de Run; jong en oud, getrainde én beginnende lopers. Het parcours leidt je door bijzondere plekken in het Goffertpark naar het Goffertstadion.

youtubeembed


Meer info over de N.E.C. FunRun

Schrijf je nu in!

Het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis

De Run is een onderdeel van de samenwerking tussen het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis en stichting N.E.C. Doelbewust. De opbrengst komt ten goede aan beide doelen.

Het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis is onderdeel van het Radboudumc en is helemaal gericht op de zorg voor zieke kinderen. Jaarlijks worden ongeveer 22.000 kinderen tussen 0 en 18 jaar in het Amalia kinderziekenhuis behandeld. Dat is 18% van alle patiënten in het Radboudumc. Kinderen en ouders worden actief betrokken bij het zorgproces. Zo ontstaat een veilige omgeving waarin de eigenheid van het kind steeds voorop staat.

N.E.C. en het Amalia kinderziekenhuis ondertekenden in december 2016 een driejarige samenwerkingsovereenkomst. N.E.C. bezoekt jaarlijks het kinderziekenhuis en is 52 weken per jaar aanwezig door middel van de N.E.C. Postkast. 
Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 84
2 Feyenoord 75
3 FC Twente 63
4 AZ 55
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36