Interview

Alireza Jahanbakhsh:"Ik kan N.E.C. met een gerust hart achterlaten"

Alireza Jahanbakhsh:"Ik kan N.E.C. met een gerust hart achterlaten"
Met twaalf doelpunten en zeventien assists had Alireza Jahanbakhsh afgelopen seizoen een belangrijk aandeel in de glorieuze titelwinst, die N.E.C. na één seizoen afwezigheid weer terug op het hoogste podium bracht. Daarmee verdiende de Iraanse international deze zomer een transfer naar AZ. In de rust van het duel met Excelsior van vanavond nam Jahanbakhsh afscheid van N.E.C. en zijn supporters, waarmee hij een turbulente, maar uiteindelijk mooie tijd heeft beleefd.

"Toen ik twee jaar geleden bij N.E.C. aankwam, had ik nooit gedacht dat het seizoen op zo'n deceptie zou uitdraaien. Niemand hier denk ik. Want - hoewel het natuurlijk al vaak gezegd en geschreven is - N.E.C. hoort nou eenmaal in de Eredivisie thuis. Ik ben blij en enorm trots, dat we dat in het daaropvolgende seizoen, op zo'n grote afstand van de concurrentie, direct weer recht hebben kunnen zetten en dat we de supporters terug hebben kunnen geven, wat ze verdienen.

Uiteindelijk kan ik N.E.C. dus met een gerust hart achter me laten en met een tevreden gevoel naar het nieuwe seizoen met AZ kijken. Eerlijk gezegd heb ik nog niet bekeken wanneer we N.E.C. weer treffen, maar dat zal zeker een bijzondere ontmoeting worden. Ik kijk er in ieder geval al naar uit en wens de club het allerbeste toe dit seizoen."

Oefenduel Donderdag 19 juli 2018 Sportcomplex de Streepjesberg
Helders Elftal
20:00
N.E.C.

Stand Jupiler League