Algemeen

De laatste training voor N.E.C. – Vitesse

De laatste training voor N.E.C. – Vitesse
Zondag 23 oktober staat de Gelderse derby op het programma in ons eigen Goffertstadion. Zaterdag 22 oktober vindt de laatste training plaats voorafgaand aan deze wedstrijd. Hieronder vind je alle informatie over deze ochtendtraining.

De training gaat van start om 10.00 uur op het trainingsveld bij De Eendracht. De twee toegangspoorten rechts van De Eendracht zijn vanaf 09.30 uur geopend.

N.E.C. heeft de mogelijkheid voorgesteld aan Legio Noviomagum om gezamenlijk georganiseerd vuurwerk af te steken bij de laatste training. Er is besloten om dit niet te doen, N.E.C. zal de focus op de wedstrijddag leggen met een sfeeractie voorafgaand aan de wedstrijd in samenwerking met EnergieFlex en SV N.E.C. Legio zal tijdens de training wel aanwezig zijn met een alternatieve sfeeractie zonder vuurwerk.

Zonder gereguleerde actie geldt er wel een vuurwerkverbod onder meer vanwege klachten, gevaar voor gezondheid van spelers en supporters en het risico op ongevallen. Het is dus niet toegestaan om vuurwerk mee te nemen of af te steken. Bij toegang tot De Eendracht wordt hierop toegezien. Ook zal er gehandhaafd worden, mocht er toch vuurwerk afgestoken worden. Tot slot zijn supporters met een lokaal of landelijk stadionverbod niet welkom op of rondom De Eendracht.

Omdat we de traditie van de laatste drukbezochte training voorafgaand aan de derby graag in stand willen houden, hopen we op ieders medewerking en begrip en gaan we uiteraard weer voor een hoge opkomst om onze mannen goed voor te bereiden op N.E.C. – Vitesse de volgende dag!
Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 18 januari 2019 Goffertstadion
N.E.C.
20:00
Telstar

Stand Keuken Kampioen Divisie
10 Almere City 28
11 FC Volendam 27
12 RKC Waalwijk 26
13 MVV Maastr. 26
14 FC Eindhoven 25
15 NEC 25
16 Telstar 23
17 Helmond Sp. 14
18 Jong Utrecht 14
19 Jong AZ 13