Voetbalacademie N.E.C.

De Voetbalacademie N.E.C. is dringend op zoek naar gastgezinnen woonachtig in Nijmegen of nabije omgeving voor jeugdspelers

De Voetbalacademie N.E.C. is dringend op zoek naar gastgezinnen woonachtig in Nijmegen of nabije omgeving voor jeugdspelers

We zijn op zoek naar gastgezinnen die een tweede thuis bieden aan spelers die te ver van N.E.C. wonen om elke dag op en neer te reizen. Het gaat om jongens in de leeftijdscategorie 16 tot en met 19 jaar, die zullen spelen in N.E.C. O21 of N.E.C. O18, uitkomend in de landelijke divisies.

Het gastgezin zorgt voor een stabiele basis, een plek waar de speler zich prettig voelt en daardoor beter kan presteren: binnen het voetbal en op school of studie. Het gastgezin draagt bij aan de ontwikkeling van de voetballer en aan de kans dat de speler het betaald voetbal haalt. Gastgezinnen dienen om die reden ook affiniteit te hebben met voetbal en bij voorkeur ook met N.E.C. Het gastgezin draagt zorg voor avondmaaltijden en de overnachtingen van de speler. Er staat een vergoeding tegenover de opvang. Het aantal overnachtingen per week is variabel.

Interesse?


Wilt u zich opgeven als gastgezin of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Koen Renswoude via koen.renswoude@nec-nijmegen.nl.

Keuken Kampioen Divisie Maandag 1 juni 2020 Goffertstadion
N.E.C.
20:00
De wedstrijd van de helden

Stand Keuken Kampioen Divisie
3 Volendam 55
4 Jong Ajax 54
5 NAC Breda 50
6 Go Ahead 48
7 Excelsior 47
8 NEC 45
9 Almere City 44
10 Telstar 44
11 Den Bosch 38
12 Jong Utrecht 38