Voorbeschouwing

Groeiend N.E.C. reist zonder Van Eijden af naar PSV

Groeiend N.E.C. reist zonder Van Eijden af naar PSV
Zaterdagavond speelt N.E.C. in Eindhoven tegen PSV. De belangrijkste veranderingen in de selectie zijn de terugkeer van Thomas Chatelle en Lorenzo Davids. Daartegenover staat de afwezigheid van Rens van Eijden. Hij moet de wedstrijd tegen de Eindhovenaren aan zicht voorbij laten gaan vanwege toenemende koorts. Zijn logische vervanger is Mark Otten.

Naast de langer geblesseerden Gábor Babos en Dammyano Grootfaam is ook Niki Zimling nog niet voldoende fit en met de Deen wordt voorzichtig om gesprongen. "Ook Erton Fejzullahu zit nog niet bij de selectie, maar is gretig en goed bezig", aldus trainer Wiljan Vloet. De Zweedse aanvaller maakte afgelopen maandag zijn eerste minuten in Jong N.E.C. waarin hij ook scoorde.

De selectie voor het duel PSV - N.E.C. ziet er als volgt uit: Rémy Amieux, Thomas Chatelle, Jasper Cillessen, Lorenzo Davids, Marco van Duin, Leroy George, John Goossens, Cayfano Latupeirissa, Youri Loen, Bram Nuytinck, Mark Otten, Lasse Schöne, Bas Sibum, Björn Vleminckx, Rick ten Voorde, Nathaniel Will, Niels Wellenberg en Ramon Zomer.

Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 23 november 2018 Mandemakers Stadion
RKC Waalwijk
20:00
N.E.C.

Stand Keuken Kampioen Divisie
3 FC Den Bosch 31
4 TOP Oss 27
5 FC Twente 26
6 Almere City 26
7 Jong PSV 22
8 NEC 22
9 SC Cambuur 21
10 Roda JC 21
11 Jong Ajax 19
12 MVV Maastr. 19