Voorbeschouwing

Groeiend N.E.C. reist zonder Van Eijden af naar PSV

Groeiend N.E.C. reist zonder Van Eijden af naar PSV
Zaterdagavond speelt N.E.C. in Eindhoven tegen PSV. De belangrijkste veranderingen in de selectie zijn de terugkeer van Thomas Chatelle en Lorenzo Davids. Daartegenover staat de afwezigheid van Rens van Eijden. Hij moet de wedstrijd tegen de Eindhovenaren aan zicht voorbij laten gaan vanwege toenemende koorts. Zijn logische vervanger is Mark Otten.

Naast de langer geblesseerden Gábor Babos en Dammyano Grootfaam is ook Niki Zimling nog niet voldoende fit en met de Deen wordt voorzichtig om gesprongen. "Ook Erton Fejzullahu zit nog niet bij de selectie, maar is gretig en goed bezig", aldus trainer Wiljan Vloet. De Zweedse aanvaller maakte afgelopen maandag zijn eerste minuten in Jong N.E.C. waarin hij ook scoorde.

De selectie voor het duel PSV - N.E.C. ziet er als volgt uit: Rémy Amieux, Thomas Chatelle, Jasper Cillessen, Lorenzo Davids, Marco van Duin, Leroy George, John Goossens, Cayfano Latupeirissa, Youri Loen, Bram Nuytinck, Mark Otten, Lasse Schöne, Bas Sibum, Björn Vleminckx, Rick ten Voorde, Nathaniel Will, Niels Wellenberg en Ramon Zomer.

Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 84
2 Feyenoord 75
3 FC Twente 63
4 AZ 55
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36