Maatschappelijk

Internationaal deelnemersveld bij N.E.C. Oldstars toernooi

Internationaal deelnemersveld bij N.E.C. Oldstars toernooi

Momenteel vindt de vierde editie van de Grote Markt Supercup plaats. Evenals de afgelopen jaren staat op de vrijdagmiddag Walking Football centraal. N.E.C. en Grote Markt Supercup hebben ook dit jaar de handen ineengeslagen om een mooi deelnemersveld op de been te krijgen. Dit jaar is het deelnemersveld zelfs internationaal. Zo gaan de N.E.C. Oldstars aanstaande vrijdag vanaf 11:00 uur de strijd aan met de Oldstars van Schalke ’04, Bayer Leverkusen, Werder Bremen, PSV, FC Twente, MVV Maastricht, SV Orion, Juliana ’31 en Estria. 

Voor de N.E.C. Oldstars is dit toernooi de laatste activiteit van het seizoen, waarna ze niet alleen gaan genieten van een welverdiende zomerstop, maar ook afscheid gaan nemen van N.E.C. Vanaf het nieuwe seizoen zullen ze namelijk actief zijn als de rksv Brakkenstein Oldstars. N.E.C. gaat vanaf september van start met een nieuwe Oldstars groep, waarmee wekelijks getraind zal worden op Sportcomplex De Eendracht. De N.E.C. Oldstars is een project van N.E.C Maatschappelijk en is er voor iedere 55-plusser die graag (weer) een balletje wil trappen. Meer informatie en aanmelden kan hier.

De Grote Markt Supercup is een meerdaags voetbalfeest, georganiseerd door zaalvoetbalvereniging Madereros CF, midden op de Grote Markt in het centrum van Nijmegen. Naast het Walking Football-toernooi op de vrijdag, neemt Good-Old N.E.C. het op zaterdagavond op tegen verschillende tegenstanders in het Bedrijventoernooi. Kijk voor meer informatie op supercup-nijmegen.nl.

Neem voor meer informatie over de N.E.C. Oldstars per mail contact op via oldstars@nec-nijmegen.nl of kijk op de website.

Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 20 september 2019 Riwal Hoogwerkers Stadion
FC Dordrecht
20:00
N.E.C.

Stand Keuken Kampioen Divisie
5 FC Eindhoven 11
6 Jong Ajax 10
7 Jong Utrecht 10
8 Telstar 10
9 Go Ahead 10
10 NEC 9
11 FC Volendam 8
12 Almere City 8
13 MVV Maastr. 7
14 Jong AZ 5