Maatschappelijk

Internationaal deelnemersveld bij N.E.C. Oldstars toernooi

Internationaal deelnemersveld bij N.E.C. Oldstars toernooi

Momenteel vindt de vierde editie van de Grote Markt Supercup plaats. Evenals de afgelopen jaren staat op de vrijdagmiddag Walking Football centraal. N.E.C. en Grote Markt Supercup hebben ook dit jaar de handen ineengeslagen om een mooi deelnemersveld op de been te krijgen. Dit jaar is het deelnemersveld zelfs internationaal. Zo gaan de N.E.C. Oldstars aanstaande vrijdag vanaf 11:00 uur de strijd aan met de Oldstars van Schalke ’04, Bayer Leverkusen, Werder Bremen, PSV, FC Twente, MVV Maastricht, SV Orion, Juliana ’31 en Estria. 

Voor de N.E.C. Oldstars is dit toernooi de laatste activiteit van het seizoen, waarna ze niet alleen gaan genieten van een welverdiende zomerstop, maar ook afscheid gaan nemen van N.E.C. Vanaf het nieuwe seizoen zullen ze namelijk actief zijn als de rksv Brakkenstein Oldstars. N.E.C. gaat vanaf september van start met een nieuwe Oldstars groep, waarmee wekelijks getraind zal worden op Sportcomplex De Eendracht. De N.E.C. Oldstars is een project van N.E.C Maatschappelijk en is er voor iedere 55-plusser die graag (weer) een balletje wil trappen. Meer informatie en aanmelden kan hier.

De Grote Markt Supercup is een meerdaags voetbalfeest, georganiseerd door zaalvoetbalvereniging Madereros CF, midden op de Grote Markt in het centrum van Nijmegen. Naast het Walking Football-toernooi op de vrijdag, neemt Good-Old N.E.C. het op zaterdagavond op tegen verschillende tegenstanders in het Bedrijventoernooi. Kijk voor meer informatie op supercup-nijmegen.nl.

Neem voor meer informatie over de N.E.C. Oldstars per mail contact op via oldstars@nec-nijmegen.nl of kijk op de website.

Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 28 februari 2020 Goffertstadion
N.E.C.
20:00
NAC Breda

Stand Keuken Kampioen Divisie
3 Jong Ajax 53
4 Volendam 51
5 Go Ahead 47
6 NAC Breda 46
7 Excelsior 44
8 NEC 41
9 Telstar 40
10 Almere City 39
11 FC Den Bosch 38
12 Jong Utrecht 35