Jong N.E.C.

Jong N.E.C. opent kampioenspoule met gelijkspel

Jong N.E.C. opent kampioenspoule met gelijkspel

Jong N.E.C. heeft maandagmiddag op bezoek bij Jong FC Emmen haar eerste punt in de kampioenspoule binnen geharkt. De wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel. Bij de ploeg van trainer Ron de Groot maakte Randy Wolters na maandenlang blessureleed zijn rentree.

In de eerste helft konden de beloften van FC Emmen maar weinig grip krijgen op Wolters en Achahbar. Wolters, die als rechtsbuiten stond opgesteld en alleen het eerste bedrijf zou spelen, was met twee doelpogingen het dichtst bij een treffer. Beide schoten resulteerde echter niet in een gewenst doelpunt. Jong FC Emmen, opererend met veel wissels van het eerste elftal, had het erg moeilijk tegen de Nijmegenaren en kwamen nagenoeg niet van de eigen goal af. Enkele minuten voor het einde van de wedstrijd ging de thuisploeg toch bijna met de drie punten aan de haal toen een schot van Ben Moussa uiteenspatte op de paal.

Door het gelijkspel beginnen beide ploegen de kampioenspoule met een gelijkspel. Over twee weken neemt Jong N.E.C. het op de Eendracht op tegen de beloften van Feyenoord.

Keuken Kampioen Divisie Maandag 21 oktober 2019 AFAS Trainingscomplex
Jong AZ
20:00
N.E.C.

Stand Keuken Kampioen Divisie
6 Jong Ajax 17
7 Go Ahead 17
8 Almere City 16
9 FC Eindhoven 15
10 Telstar 14
11 NEC 13
12 Roda JC 13
13 FC Den Bosch 12
14 FC Volendam 12
15 Helmond Sp. 12