Jong N.E.C.

Jong N.E.C. opent kampioenspoule met gelijkspel

Jong N.E.C. opent kampioenspoule met gelijkspel

Jong N.E.C. heeft maandagmiddag op bezoek bij Jong FC Emmen haar eerste punt in de kampioenspoule binnen geharkt. De wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel. Bij de ploeg van trainer Ron de Groot maakte Randy Wolters na maandenlang blessureleed zijn rentree.

In de eerste helft konden de beloften van FC Emmen maar weinig grip krijgen op Wolters en Achahbar. Wolters, die als rechtsbuiten stond opgesteld en alleen het eerste bedrijf zou spelen, was met twee doelpogingen het dichtst bij een treffer. Beide schoten resulteerde echter niet in een gewenst doelpunt. Jong FC Emmen, opererend met veel wissels van het eerste elftal, had het erg moeilijk tegen de Nijmegenaren en kwamen nagenoeg niet van de eigen goal af. Enkele minuten voor het einde van de wedstrijd ging de thuisploeg toch bijna met de drie punten aan de haal toen een schot van Ben Moussa uiteenspatte op de paal.

Door het gelijkspel beginnen beide ploegen de kampioenspoule met een gelijkspel. Over twee weken neemt Jong N.E.C. het op de Eendracht op tegen de beloften van Feyenoord.

Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 22 februari 2019 Goffertstadion
N.E.C.
20:00
Almere City

Stand Keuken Kampioen Divisie
10 Jong Ajax 37
11 Almere City 37
12 FC Eindhoven 35
13 FC Volendam 35
14 SC Cambuur 34
15 NEC 32
16 Telstar 25
17 FC Dordrecht 18
18 Jong AZ 17
19 Helmond Sp. 14