Kaartverkoop

Kaartverkoop N.E.C. - OFI Kreta gestart

Kaartverkoop N.E.C. - OFI Kreta gestart

Aanstaande vrijdag ontvangt N.E.C. in eigen huis het Griekse OFI Kreta. Om 19.00 uur wordt er afgetrapt voor een (mogelijk) volle Hazenkamptribune. Het is voor seizoenkaarthouders vanaf nu mogelijk om voor €7,50 een kaartje aan te schaffen voor de wedstrijd.

Je kan het kaartje online bestellen en bij de receptiebalie van het Goffertstadion. Voorwaarde voor het bezoeken van de wedstrijd is dat er bij de entree een geldige QR-code moet worden overlegd in de CoronaCheck-app.

Er mogen maximaal 4.000 supporters aanwezig zijn bij deze wedstrijd. Door gebruik te maken van Testen voor Toegang mag er in het stadion worden afgeweken van de anderhalve meter maatregel en daarom kan de Hazenkamptribune volledig worden gevuld. Er zijn drie manieren om een geldige QR-code aan te maken in de CoronaCheck-app:

  • Bewijs van volledige vaccinatie: je hebt veertien (of meer) dagen geleden je laatste vaccinatie tegen corona gehad.
  • Bewijs van herstel: je bent minder dan zes maanden geleden van corona hersteld.
  • Bewijs van een negatieve test: je kunt vanaf 24 uur voorafgaand aan de wedstrijd een gratis coronatest inplannen via www.testenvoortoegang.nl. LET OP!: het is in de omgeving van Nijmegen alleen mogelijk om op vrijdag een test in te plannen, er wordt op donderdag vanaf 17.45 uur niet meer getest.

Voor meer informatie over de CoronaCheck-app klik hier 

Het stadion zal vrijdag om 18.00 uur openen voor supporters. De Hazenkamppoort en de poort bij trainingscomplex De Eendracht zullen als ingang fungeren, daar wordt eerst gecontroleerd op een geldige QR-code in combinatie met een legitimatiebewijs (houd deze a.u.b. bij de hand). Bij de poorten in de omloop zal worden gecontroleerd op de (E-)tickets. Aangezien er een dubbele controle plaatsvindt raadt N.E.C. haar supporters aan om ruim op tijd naar het stadion te komen.

Ook raadt N.E.C. aan om vooraf de betaalkaart op te waarderen, om rijvorming in het stadion te voorkomen. Dit kan via www.mijnnecbetaalkaart.nl of via de N.E.C. Knip app. Het is niet mogelijk om te pinnen bij de counters in het Goffertstadion.

Eredivisie Vrijdag 17 september 2021 Sparta Stadion
Sparta Rotterdam
20:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 12
2 Ajax 10
3 FC Utrecht 7
4 Heerenveen 7
5 Willem II 7
6 NEC 7
7 Feyenoord 6
8 SC Cambuur 6
9 Vitesse 6
10 FC Groningen 5