Algemeen

Kom op tijd naar het Goffertstadion

Kom op tijd naar het Goffertstadion

Vanmiddag neemt N.E.C. het in eigen huis op tegen Feyenoord, de nummer vier van de Eredivisie. De eerste thuiswedstrijden van het seizoen was het stadion uitverkocht en dat zal vanmiddag niet anders zijn. Om die reden vraagt N.E.C. je op tijd naar het Goffertstadion te komen. 

Er is namelijk gebleken dat er kort voor de start van de wedstrijd lange rijen ontstaan bij de poorten. Zo komt het overgrote deel van de supporters pas in de laatste tien à vijftien minuten voorafgaand aan de wedstrijd aan bij de poorten. Er zal dan rijvorming ontstaan, wat kan leiden tot frustraties in de wachtrij. Daarom roept N.E.C. haar supporters op om op tijd te komen, onder andere om drukte bij de toegangspoorten te voorkomen. Je zorgt ook voor een snellere instroom door alvast je wedstrijdticket en geldig legitimatiebewijs bij de hand te hebben. 

Uiteraard zijn we hartstikke trots op ons uitverkochte stadion, elke thuiswedstrijd weer! Gezamenlijk zetten we onze schouders eronder voor wat betreft de instroom, zodat de sfeer in ons Goffertstadion gemoedelijk blijft. 

Horecafaciliteiten 

Je kan vanaf vandaag je betaalkaart enkel nog opwaarderen met contant geld. Het is echter ook niet noodzakelijk om met een N.E.C. betaalkaart te betalen, betalen met je pinpas is sinds enkele wedstrijden ook rechtsgeldig. Ná 8 oktober is het opwaarderen van je betaalkaart enkel nog mogelijk bij het kassahuisje, De Eendracht en De Schup.

Daarnaast zijn de mobiele barren, die de afgelopen thuiswedstrijden al in de gracht te vinden waren, voorzien van 'raptaps'. Op deze manier voorzien we je als supporter sneller van drank, wat eveneens rijvorming voorkomt. 

Eredivisie Zondag 12 mei 2024 Goffertstadion
N.E.C.
14:30
Feyenoord

Stand Eredivisie
1 PSV 87
2 Feyenoord 78
3 FC Twente 63
4 AZ 61
5 Ajax 52
6 NEC 50
7 FC Utrecht 49
8 Go Ahead 43
9 Sparta R'dam 43
10 Heerenveen 37