Maatschappelijk

N.E.C. bereikt 1000 kinderen met project ‘N.E.C. op bezoek bij Bouwdorpen’

N.E.C. bereikt 1000 kinderen met project ‘N.E.C. op bezoek bij Bouwdorpen’

Vanochtend stond voor de selectie van N.E.C. een bezoek aan verschillende Nijmeegse Bouwdorpen op het programma. Elf spelers, verdeeld over vier locaties, deelden handtekeningen uit en bouwden vanzelfsprekend verder aan de creatieve creaties die de kinderen de afgelopen dagen al fabriceerden.  

In 2019 organiseerde N.E.C. in samenwerking met hoofdsponsor KlokGroep al een bezoek aan het bouwdorp in het Goffertpark. Vanwege het daverende succes van die editie is door N.E.C. Maatschappelijk besloten het project op vier verschillende locaties te organiseren. In de wijken het Waterkwartier, de Hazenkamp, het Kronenburgerpark en Dukenburg werden ruim 1000 kinderen klaargestoomd voor een nieuw leerjaar op de basisschool.  

“Met de organisatie van dit maatschappelijke project willen we enerzijds een bijdrage leveren aan een leuke ochtend voor de deelnemers. Anderzijds brengen we deze kinderen uit Nijmeegse wijken al op jonge leeftijd in contact met N.E.C., wat ons hopelijk supporters voor de toekomst oplevert. Wanneer de selectiespelers op het terrein verschijnen en de glimlachen op de gezichten van de kinderen worden getoverd geeft ons dat de bevestiging dat dit een project is dat aansluit bij de ambities waar wij naar streven met N.E.C. Maatschappelijk”, blikt projectcoördinator Bart de Lange terug op de ochtend.

Bekijk hieronder de aftermovie!

Eredivisie Zondag 2 oktober 2022 Goffertstadion
N.E.C.
14:30
Feyenoord

Stand Eredivisie
6 Heerenveen 12
7 Sparta R'dam 10
8 RKC Waalwijk 9
9 FC Utrecht 9
10 Excelsior 9
11 NEC 8
12 FC Groningen 8
13 Go Ahead 6
14 Vitesse 5
15 FC Volendam 5