Zakelijk

N.E.C. en Rabobank verlengen samenwerking

N.E.C. en Rabobank verlengen samenwerking

N.E.C. en de Rabobank Rijk van Nijmegen hebben hun samenwerking met een jaar verlengd. Rabobank is al sinds 1997 ‘official partner’ van N.E.C.

Rabobank Rijk van Nijmegen is een financiële dienstverlener met haar wortels in de regio Nijmegen. Vanuit de coöperatieve grondslag verbinden ze mensen en delen ze kennis. Rabobank is actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, hypotheken, verzekeren en financieringen. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening. Internationaal richten ze zich vooral op de food- en agribusiness. De bank stimuleert de vitaliteit van lokale gemeenschappen onder andere via sponsoring in de sport en in de culturele sector. Verenigingen en stichtingen vormen een onmisbare rol in de leefomgeving van mensen. Het verenigingsleven zorgt voor meer sociale cohesie en een meer tolerante samenleving. Ook het realiseren van doelen en ambities van een vereniging, pak je samen aan.

Antoine Driessen, directievoorzitter van Rabobank Rijk van Nijmegen: “Helaas zijn we dit jaar nog niet teruggekeerd naar de eredivisie. Maar als supporter van N.E.C. staan we achter de club in zowel goede als slechte tijden. We blijven N.E.C. ook dit jaar steunen  bij het waarmaken van haar sportieve en maatschappelijke ambities. We wensen de clubleiding en de drie nieuwe trainers veel succes en ik ga ervan uit dat we minimaal de nacompetitie zullen bereiken!”

Martijn Ruiter, head of sales N.E.C.: “We zijn er trots op dat we onze jarenlange samenwerking een mooi vervolg kunnen geven. We geloven in het creëren van langdurige partnerships met duurzame groei van onze partners. De samenwerking met Rabobank Rijk van Nijmegen is daar een perfect voorbeeld van! Wij hebben samen een rijke historie en we weten elkaar naadloos te vinden om de regio zowel maatschappelijk als economisch aantrekkelijker te maken. Wij danken Rabobank voor het vertrouwen om ook komend seizoen op diverse vlakken een bijdrage te mogen leveren aan de doelstellingen van de club.”

Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 25 oktober 2019 Goffertstadion
N.E.C.
20:00
MVV Maastricht

Stand Keuken Kampioen Divisie
3 NAC Breda 23
4 Jong Ajax 20
5 Excelsior 20
6 Jong Utrecht 18
7 Go Ahead 17
8 NEC 16
9 Almere City 16
10 FC Eindhoven 15
11 Telstar 14
12 Roda JC 13