Zakelijk

N.E.C. en Wannet Sports Insurance verlengen de samenwerking

N.E.C. en Wannet Sports Insurance verlengen de samenwerking
Voorafgaand aan de wedstrijd N.E.C. - FC Emmen hebben Wilco van Schaik, Martijn Ruiter en Joseph Wannet namens N.E.C. en Wannet Sports Insurance een nieuw contract getekend voor een samenwerking van ten minste één seizoen. Wannet is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het verzekeren van professionele sporters, professionele voetbalteams, sportbonden en toppers uit de entertainmentbranche.

Sportverzekeraar Joseph Wannet van Wannet Sports Inusrance: “Ik ben trots op de verlenging van onze samenwerking met N.E.C. en ik heb er vertrouwen in dat deze mooie traditieclub weer snel op het hoogste niveau speelt, waar N.E.C. eigenlijk gewoon thuis hoort’.

Martijn Ruiter, Head of Sales van N.E.C.: ‘Mooi om te zien dat WSI ook dit seizoen verbonden blijft aan N.E.C. Tevens met de kennis en ervaring van WSI op het gebied van deze bijzondere verzekeringen van professionele voetbalteams is dit van toegevoegde waarde voor N.E.C.’

Wannet Sports Insurance is Lloyd’s Coverholder van Lloyd’s Londen. Tot de klantenkring van WSI behoren naast N.E.C. ook clubs als PSV, FC Utrecht, Bayern München, Dortmund, Anderlecht en de spelers van het Nederlands (Dames) Elftal en Jong Oranje. De verzekeringsproducten voor de clubs en organisaties zijn speciale arbeidsongeschiktheids- en ziektekostenverzekeringen van de spelers maar ook, beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen, bonusverzekeringen. Voor meer info kunt u kijken op www.wannet.eu.

Foto van links naar rechts: Martijn Ruiter (Head of Sales N.E.C.), Maarten Paes, Joseph Wannet (Wannet Sports Insurance) en Wilco van Schaik (algemeen directeur N.E.C.)
Oefenduel Donderdag 19 juli 2018 Sportcomplex de Streepjesberg
Helders Elftal
20:00
N.E.C.

Stand Jupiler League