Algemeen

N.E.C. lanceert eigen Supportersraad

N.E.C. lanceert eigen Supportersraad

Eindelijk is het zover! N.E.C. is gestart met haar eigen Supportersraad. Een initiatief voor en van supporters! Deze raad bestaat uit supporters die van betekenis willen zijn voor iedereen die betrokken is bij N.E.C. en in samenwerking met de club hogere doelen willen nastreven.

Na een aantal weken voorbereidingstijd is op maandag 2 september 2019 de eerste bijeenkomst georganiseerd met dertien enthousiaste en betrokken supporters. Zij hebben zichzelf aangemeld middels een officiële aanmeldprocedure en zijn door de benoemingscommissie gekozen om toe te treden tot de raad. De leden hebben allen op eigen wijze een betrokkenheid met de club en ze vertegenwoordigen in de raad o.a. de medesupporters vanuit hun vak. De eigen ervaringen en input die leden ontvangen van andere supporters wordt vervolgens ingebracht tijdens de bijeenkomsten van de raad, waarin elk keer ander, supporters gerelateerde, thema centraal staat.

De N.E.C. Supportersraad wordt geleid door niemand minder dan Fons de Poel. Fons beschouwt Nijmegen als zijn ‘enige echte basis’ en is groot N.E.C.-supporter. Naast Fons, de dertien actieve leden van de Supportersraad zijn ook Leonard Ariens (RVC) en Arjan van Hout (Bestuurslid supportersvereniging) betrokken als toezichthouders. Vanuit de club zijn Wilco van Schaik (directeur) en Hilde Boerstal (SLO) vertegenwoordigd.

De supportersraad is te bereiken op het volgende mailadres: supportersraad@nec-nijmegen.nl

Ben jij benieuwd naar de Supportersraad? Ze worden hier voorgesteld!

Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 28 februari 2020 Goffertstadion
N.E.C.
20:00
NAC Breda

Stand Keuken Kampioen Divisie
3 Jong Ajax 53
4 Volendam 51
5 Go Ahead 47
6 NAC Breda 46
7 Excelsior 44
8 NEC 41
9 Telstar 40
10 Almere City 39
11 FC Den Bosch 38
12 Jong Utrecht 38