Algemeen

N.E.C. organiseert moederdagactie bij wedstrijd tegen Go Ahead Eagles 

N.E.C. organiseert moederdagactie bij wedstrijd tegen Go Ahead Eagles 

Op zondag 8 mei staat voor N.E.C. de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles op het programma. De stagiairgroep bij N.E.C. organiseert rondom deze wedstrijd een speciale actie, waarbij moeders in het zonnetje worden gezet. De wedstrijd tegen Go Ahead Eagles begint al om 12.15 uur en dus zul jij waarschijnlijk de moederdaglunch over moeten slaan voor een bezoek aan de Goffert. Toch biedt N.E.C. de club haar supporters de mogelijkheid om de moeders alsnog de aandacht te schenken die zij op deze dag verdienen.

N.E.C. vraagt supporters dan ook om een persoonlijke video voor zijn of haar moeder op te nemen, waarbij de mogelijkheid bestaat dat deze video wordt tentoongesteld op de LED Walls tijdens de rust van N.E.C. - Go Ahead Eagles. Om kans te maken moet je video horizontaal worden opgenomen. Lijkt dit jou leuk en verdient jouw moeder wat extra lieve woorden? Mail jouw inzending dan naar: marketing@nec-nijmegen.nl.

Daarnaast worden dierbaren van selectiespelers bij N.E.C. middels het stagiairproject bij de club extra in het zonnetje gezet. Middels verschillende activiteiten staan zij de gehele (wedstrijd)dag centraal.

Eredivisie Maandag 6 mei 2024 Van Donge & De Roo Stadion
Excelsior
20:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
2 Feyenoord 78
3 FC Twente 63
4 AZ 61
5 Ajax 52
6 FC Utrecht 49
7 NEC 47
8 Go Ahead 43
9 Sparta R'dam 43
10 Heerenveen 37
11 Fortuna Sit. 36