Maatschappelijk

N.E.C. verrast bezoekers blindentribune

N.E.C. verrast bezoekers blindentribune
Tijdens de wedstrijd N.E.C. - Jong Ajax zijn de aanwezige gasten van de blindentribune in het zonnetje gezet. Algemeen directeur Wilco van Schaik bezocht de blindentribune en voorzag de gasten van een mooie supporterssjaal. Naast de vaste bezoekers van de blindentribune, waren er een aantal jongeren met een visuele beperking van Koninklijke Visio in Grave aanwezig. Zij genoten met volle teugen van de wedstrijd.

De blindentribune van N.E.C. werd in 2013 in het leven geroepen. Supporters met een visuele beperking krijgen op de blindentribune op vak R de wedstrijdbeleving mee, doordat ze via een headset rechtstreeks het wedstrijd verslag horen. Dit wedstrijdverslag wordt gegeven door twee deskundige en enthousiaste commentatoren. Hans De Beun en Leendert Haijemaij maken van elke wedstrijd een feestje!

Algemeen directeur Wilco van Schaik is enthousiast de blindentribune: “Dit is een super initiatief waar wij als club echt trots op zijn. N.E.C. is er voor iedereen en dat laat deze blindentribune echt zien. Het enthousiaste commentaar zorgt voor een fantastische wedstrijdbeleving voor onze gasten. Een dankbaar en prachtig initiatief waarmee N.E.C. zijn maatschappelijk hart weer laat zien!”

Naast seizoenkaarten is het ook mogelijk om losse wedstrijdkaarten voor de blindentribune aan te schaffen. Neem hiervoor contact op met afdeling supporterszaken tel: 024 359 0360.
Eredivisie Zondag 5 februari 2023 De Adelaarshorst
Go Ahead Eagles
14:30
N.E.C.

Stand Eredivisie
4 Ajax 37
5 FC Twente 36
6 Sparta R'dam 33
7 FC Utrecht 30
8 Heerenveen 27
9 NEC 23
10 RKC Waalwijk 22
11 Fortuna Sit. 22
12 Go Ahead 19
13 Vitesse 19