Kaartverkoop

Ook de seizoenkaartwachtlijst biedt voordelen

Momenteel zijn alle N.E.C. supporters op de seizoenkaartwachtlijst benaderd. Deze wachtlijst blijft lang en wordt als maar langer. Wilt u op de hoogte blijven over seizoenkaarten en op de wachtlijst terecht komen? Schrijf u dan nu in! Dit kunt u doen door een mail te sturen met uw n-a-w gegevens, uw emailadres, uw (mobiele) telefoonnummer en een vakkeuze. Deze stuurt u naar info@nec-nijmegen.nl.

Er zijn momenteel nog een kleine 40 plaatsen beschikbaar voor de seizoenkaartverkoop. Wilt u in aanmerking komen voor één van deze plaatsen, kom dan naar het stadion en vraag een seizoenkaart aan. Wij zijn elke werkdag geopend tussen 9.00-17.00 uur. Daarnaast zijn er per reguliere wedstrijd voor de losse verkoop 500 plaatsen beschikbaar voor ClubCardhouders. N.E.C. speelt ook in het seizoen 2009-2010 in een vol McDOS Goffertstadion.

Als u zich laat registreren op de wachtlijst van N.E.C. dan biedt dat ook dit seizoen al voordelen. Uiteraard kunnen we op deze manier rechtstreeks met u communiceren als er bijvoorbeeld plaatsen vrijvallen. Daarnaast bieden wij u een gratis N.E.C. ClubCard aan zodat u in elk geval in aanmerking kunt komen voor één van de 500 kaarten die per wedstrijd verkocht gaan worden. Bovendien beloont N.E.C. de wachtenden door minimaal één keer per seizoen een actie te doen waarbij 25% korting gegeven wordt op een wedstrijdkaart.

Kortom, ook op de wachtlijst staat u voor N.E.C!

Eredivisie Maandag 6 mei 2024 Van Donge & De Roo Stadion
Excelsior Rotterdam
20:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 84
2 Feyenoord 75
3 FC Twente 63
4 AZ 58
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 46
8 Sparta R'dam 43
9 Go Ahead 42
10 Heerenveen 36