Algemeen

Peter Wisgerhof verwacht counterend Be Quick

Het zijn drukke weken voor N.E.C. Donderdag reist de ploeg van trainer Mario Been af naar het Groningse Haren voor de bekerwedstrijd tegen Be Quick 1887. Aanvoerder Peter Wisgerhof verwacht geen gemakkelijke avond tegen de zondagamateurs.

"Via de informatie die we hebben gekregen, begreep ik dat we met een counterploeg te maken krijgen. Dat blijven toch altijd lastige tegenstanders. We zullen snel moeten scoren, anders wordt het alleen nog maar lastiger. Maar we zullen er niet te gemakkelijk over denken", aldus Wisgerhof.

Het hoofdveld van Be Quick 1887 beschikt niet over een lichtinstallatie, vandaar dat er al vroeg wordt afgetrapt. De Groningers, die haar wedstrijden afwerken in Haren, komen uit in de Zondaghoofdklasse C.

Door: Sander Berends/ELF Voetbal

Wedstrijdselectie
Trainer Mario Been selecteerde de volgende spelers: Gábor Babos, Rein Baart, Dani Fernandez, Peter Wisgerhof, Mark Otten, Youssef El-Akchaoui, Lorenzo Davids, Patrick Pothuizen, Mark vd Boogaart, Bas Sibum, Tim Janssen, Dominique Kivuvu, Lasse Schöne, Rutger Worm, Jhonny van Beukering, Joël Tshibamba, Saidi Ntibazonkiza, Arek Radomski, Rachid Bouaouzan.

Ramon Zomer krijgt deze wedstrijd rust.

Collins John
Collins John is nog niet van de partij. Hij werkt keihard om fit te raken en traint waarschijnlijk vanaf vrijdag met de groep mee. De medische staf hoopt dat hij maandag met Jong N.E.C. zijn eerste speelminuten kan maken!

Stand Keuken Kampioen Divisie
4 Den Bosch 63
5 Go Ahead 63
6 TOP Oss 62
7 Almere 62
8 RKC 59
9 NEC 58
10 Cambuur 58
11 Jong Ajax 56
12 MVV Maastr. 54
13 Roda JC 53