Voetbalacademie N.E.C.

Tonny Pijnappels nieuwe manager Voetbalacademie

Tonny Pijnappels nieuwe manager Voetbalacademie

Tonny Pijnappels keert na een korte tussenpauze weer terug bij N.E.C. Waar Pijnappels eerder actief was als Marketing & Sponsorship manager, is hij vanaf 1 september jongstleden terug in dienst getreden als manager Voetbalacademie.

De 29-jarige Pijnappels, die in maart dit jaar nog afscheid nam bij N.E.C., is na een kort dienstverband bij het Nijmeegse Centralpoint, terug op de plek waar hij de afgelopen jaren actief was.

De Wijchenaar brengt de nodige voetbalervaring met zich mee. Naast zijn werkzaamheden bij N.E.C. blijft hij namelijk actief als hoofdtrainer van het eerste elftal van de Beuningse Boys. Daarnaast had hij in het verleden onder andere de leiding over verschillende jeugdelftallen van N.E.C.

''Het is voor mij een enorm mooie kans om aan de slag te gaan binnen de Voetbalacademie van N.E.C. De voorbije jaren zijn er tal van prachtige resultaten bewerkstelligd als gevolg van de ingezette koers binnen de academie. Voor de aankomende jaren heeft N.E.C. de ambitie uitgesproken om de jeugdopleiding nog verder te professionaliseren, waarbij we talent willen faciliteren in hun ontwikkeling richting het eerste elftal en een verbindende factor willen spelen in de regio richting het bedrijfsleven, onderwijs en sportverenigingen. Ik kijk er dan ook naar uit om daar een bijdrage aan te mogen leveren'', aldus Tonny Pijnappels.

Eredivisie Vrijdag 17 september 2021 Sparta Stadion
Sparta Rotterdam
20:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 12
2 Ajax 10
3 FC Utrecht 7
4 Heerenveen 7
5 Willem II 7
6 NEC 7
7 Feyenoord 6
8 SC Cambuur 6
9 Vitesse 6
10 FC Groningen 5