Algemeen

Verleng nu jouw seizoenkaart!

Verleng nu jouw seizoenkaart!

Ben jij er ook volgend seizoen weer bij? Jij kunt je seizoenkaart voor seizoen 2024-2025 verlengen! Lees hieronder meer informatie.

Seizoenkaarthouders kunnen hun seizoenkaart terugvinden onder het kopje 'Seizoenkaart 2024-2025' in het ticketingaccount. Via deze pagina is de seizoenkaart gemakkelijk te verlengen. Daarmee verzeker jij je ook komend seizoen van een plek in De Goffert! Na overleg met de supportersvereniging is ervoor gekozen om een extra betaaloptie toe te voegen, namelijk de automatische incasso. Lees hier meer informatie over de incasso.

Verleng vanaf vandaag jouw seizoenkaart!

Let op: is jouw seizoenkaart niet zichtbaar in je N.E.C. account? Dan kan het zijn dat je jouw aankooprecht uit handen hebt gegeven, doordat je jezelf hebt gekoppeld aan een vriend/familielid. Controleer dit onder het kopje 'Familie / Vrienden koppelen'. Je kunt je weer ontkoppelen bij je relatie, hierna wordt jouw seizoenkaart weer zichtbaar.

Vanaf komend seizoen gaat N.E.C. volledig werken met een digitale seizoenkaart. Zo heb jij altijd toegang tot jouw seizoenkaart met de N.E.C. Tickets App. Wil je als supporter tóch gebruik blijven maken van een hardcard seizoenkaart? Dan is dat tegen bijbetaling van € 10,- mogelijk.

Let op: het verlengen van jouw seizoenkaart is mogelijk tot uiterlijk zondag 12 mei 23.59 uur.

Bij verlenging van jouw seizoenkaart geniet je ook volgend seizoen van de extra voordelen van een seizoenkaart bij N.E.C. Gedurende de hele voetbaljaargang krijg je 10% korting in de N.E.C. Fanshop en je hebt gratis toegang tot de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker (mits dit een thuiswedstrijd betreft).

Onderstaand vind je het prijzenoverzicht voor komend seizoen.

N.E.C. Junior & Squadleden

Het lidmaatschap voor de N.E.C. Juniors- en Squadleden zit met ingang van het seizoen 2024-2025 in de prijs van jouw seizoenkaart inbegrepen. Dit betekent dat de prijs voor de seizoenkaart voor N.E.C. Juniors en Squadleden standaard €20,- hoger dan in onderstaand schema zichtbaar is. Hierdoor zijn de lidmaatschapsgelden al direct bij het aanschaffen van de seizoenkaart verrekend, waardoor geen losse betaling(en) gedaan hoeven te worden bij ingang van het nieuwe seizoen. Dit geldt zowel voor de seizoenkaartplaatsen voor de KION Gezinstribune, als voor de andere vakken in het Goffertstadion. Junior- en squadleden ontvangen standaard 20% korting op een seizoenkaart.

Identificeren

Let op, om jouw seizoenkaart voor het nieuwe seizoen te activeren, dien je na de het verlengen van jouw kaart het FastID-identificatieproces (opnieuw) te doorlopen. Na het doorlopen van de stappen wordt jouw seizoenkaart pas geactiveerd. Hulp nodig bij het identificeren? Volg dan onderstaand stappenplan:

  • Verleng jouw seizoenkaart door op het tabje ‘Seizoenkaart 2024-2025’ te klikken
  • Klik rechtsboven op je naam
  • Selecteer ‘Mijn seizoenkaarten’
  • Klik op ‘Naar identificeren’ > ‘Identificeren’
  • Scan de QR-code (op desktop) óf klik op de button ‘FastID App openen' (via mobiel)
  • Creëer een account of login als je al een FastID account hebt
  • Doorloop de verificatiestappen zoals aangegeven in de FastID App
  • Je account is geverifieerd en je status bij ‘Seizoenkaart 2024-2025’ staat nu op groen

Loop je nog tegen problemen aan? Check dan de veelgestelde vragen pagina van identificeren/FastID.

Na het identificeren via FastID heb je ook de mogelijkheid om middels jouw gezicht het Goffertstadion te betreden. Let op, hier dien je zelf expliciet toegang/machtiging voor af te geven. De keuze óf je hier gebruik van wilt maken kan iedere supporter voor zichzelf bepalen.

Eredivisie Maandag 6 mei 2024 Van Donge & De Roo Stadion
Excelsior
20:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 84
2 Feyenoord 75
3 FC Twente 63
4 AZ 58
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 46
8 Sparta R'dam 43
9 Go Ahead 42
10 Heerenveen 36