Algemeen

Verleng vanaf vandaag jouw seizoenkaart!

Verleng vanaf vandaag jouw seizoenkaart!

Het is voor N.E.C. een bewogen jaar geweest. Een jaar van ongekende hoogtepunten, waaronder het verzekeren van een nieuw seizoen in de Eredivisie, maar ook de nodige dieptepunten. De situatie omtrent het coronavirus zorgde ervoor dat het stadion enkele wedstrijden noodgedwongen leeg moest blijven. Daarnaast vond natuurlijk de onvoorziene gebeurtenis van de instorting van het bezoekersvak plaats.

Desalniettemin denken we met een glimlach op het gelaat terug aan het seizoen waarin N.E.C. weer op het hoogste Nederlandse voetbalniveau acteerde. N.E.C. was en ís terug in de Eredivisie! We hebben dit seizoen de eerste stappen gezet, met als doel een stabiele club in de Eredivisie te worden. De volgende stappen willen we het komende seizoen, samen met jou, gaan zetten.

Jouw steun en loyaliteit maakt ons als club bijzonder. We hopen dan ook weer snel, met jou op de tribune, te kunnen juichen in het stadion. We hopen dat jij er aankomend seizoen bij bent!

Verleng nu jouw seizoenkaart!

Verlengen

Via bovenstaandegroene button is het mogelijk om jouw seizoenkaart te verlengen. Voorafgaand aan jouw verlenging is het belangrijk de volgende punten alvast door te nemen:
- Indien je een gouden, zilveren of bronzen seizoenkaart had, ontvang je een nieuwe seizoenkaart. 
- Indien je een zwarte seizoenkaart had, ontvang je geen nieuwe seizoenkaart en wordt jouw kaart opnieuw geactiveerd. Verleng nu jouw seizoenkaart!

Wanneer jij een nieuwe seizoenkaart krijgt, ontvang je deze voorafgaand aan de eerste competitiewedstrijd thuis op je deurmat! De nieuwe seizoenkaarten worden verstuurd zonder QR-code voor de N.E.C. betaalkaart, omdat vanaf heden weer met een pinpas in het Goffertstadion kan worden betaald. Tevens heb je in de N.E.C. Fanshop, op vertoon van jouw seizoenkaart, altijd 10% korting op onze merchandise.

Heb jij nog geen seizoenkaart, maar wil je er komend seizoen wel een aanschaffen? Meld je dan nu aan voor de wachtlijst en krijg voorrang zodra de verkoop opengaat: Wachtlijst seizoenkaarten

Seizoenkaartprijzen

Tribunevak Prijzen
A, Z, X, 080, L, M, N, O €240,-
C, D, J, P, W €288,-
E, H, R, V €348,-
F, G, EL €378,-
Y, PY (rolstoel- en blindentribune) €168,-
Gezinsvak Prijzen
C, D, P ouder €288,-
C, D, P 1e kind t/m 17 jaar €120,-
C, D, P 2e kind t/m 17 jaar €72,-
E, R ouder €348,-
E, R 1e kind t/m 17 jaar €138,-
E, R 2e kind t/m 17 jaar €90,-

https://youtu.be/jLckr0Za1U0

Stand Eredivisie
6 Vitesse 51
7 Utrecht 47
8 H'veen 41
9 SC Cambuur 39
10 RKC Waalwijk 38
11 NEC 38
12 FC Groningen 36
13 Go Ahead 36
14 Sparta R'dam 35
15 Fortuna Sit. 35