Voetbalacademie N.E.C.

Wijzigingen trainers Voetbalacademie N.E.C. seizoen 2021-2022 

Wijzigingen trainers Voetbalacademie N.E.C. seizoen 2021-2022 

In aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen heeft de Voetbalacademie N.E.C. de afgelopen maanden gesprekken gepland met alle jeugdtrainers om het afgelopen jaar te evalueren. Zo maken enkele trainers (binnenkort) een vervolgstap, worden er contracten verlengd en wordt er van enkele oefenmeesters afscheid genomen.  

Eerder werd al bekend dat jeugdtrainer Jord Roos overstapte naar de FC Twente / Heracles Academie. Ook Bas van Baar maakt een overstap naar een Eredivisionist. Van Baar gaat aan de slag bij de jeugdopleiding van AZ.  

Tijdens de gesprekken met Mark Otten, Jeffrey Leiwakabessy, Rutger Worm, Bas Peperkamp, Swen Rovroy, Thomas Botden, Jop Pepping en Niels Voet heeft N.E.C. de intentie uitgesproken om de contracten te verlengen zodat zij ook na de zomer actief zijn op De Eendracht. Wilfried Brookhuis en Arjen Nijman beschikken over doorlopende contracten.  

In tegenstelling tot de verlengingen wordt er ook afscheid genomen van een drietal trainers, te weten François Gesthuizen, Dani Centen en Wessel de Wit. Hoofd Jeugdopleiding Dennis te Braak: “We hebben de afgelopen periode uitvoerig gesproken met alle trainers bij de Voetbalacademie. Het financiële plaatje heeft daarin een rol gespeeld en dat doet niet af aan de kwaliteiten en functioneren van de trainers. We wensen François, Dani en Wessel veel succes voor de toekomst en Jord en Bas veel succes bij hun nieuwe club!” 

Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 26 februari 2021 Parkstad Limburg Stadion
Roda JC
21:00
N.E.C.

Stand Keuken Kampioen Divisie
1 SC Cambuur 60
2 Graafschap 56
3 Almere 53
4 NAC Breda 50
5 Go Ahead 47
6 NEC 41
7 Roda JC 41
8 FC Volendam 40
9 Telstar 34
10 Excelsior 30