Voetbalacademie N.E.C.

Wijzigingen trainers Voetbalacademie N.E.C. seizoen 2021-2022 

Wijzigingen trainers Voetbalacademie N.E.C. seizoen 2021-2022 

In aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen heeft de Voetbalacademie N.E.C. de afgelopen maanden gesprekken gepland met alle jeugdtrainers om het afgelopen jaar te evalueren. Zo maken enkele trainers (binnenkort) een vervolgstap, worden er contracten verlengd en wordt er van enkele oefenmeesters afscheid genomen.  

Eerder werd al bekend dat jeugdtrainer Jord Roos overstapte naar de FC Twente / Heracles Academie. Ook Bas van Baar maakt een overstap naar een Eredivisionist. Van Baar gaat aan de slag bij de jeugdopleiding van AZ.  

Tijdens de gesprekken met Mark Otten, Jeffrey Leiwakabessy, Rutger Worm, Bas Peperkamp, Swen Rovroy, Thomas Botden, Jop Pepping en Niels Voet heeft N.E.C. de intentie uitgesproken om de contracten te verlengen zodat zij ook na de zomer actief zijn op De Eendracht. Wilfried Brookhuis en Arjen Nijman beschikken over doorlopende contracten.  

In tegenstelling tot de verlengingen wordt er ook afscheid genomen van een drietal trainers, te weten François Gesthuizen, Dani Centen en Wessel de Wit. Hoofd Jeugdopleiding Dennis te Braak: “We hebben de afgelopen periode uitvoerig gesproken met alle trainers bij de Voetbalacademie. Het financiële plaatje heeft daarin een rol gespeeld en dat doet niet af aan de kwaliteiten en functioneren van de trainers. We wensen François, Dani en Wessel veel succes voor de toekomst en Jord en Bas veel succes bij hun nieuwe club!” 

KNVB Beker Zondag 21 april 2024 Feijenoord Stadion 'De Kuip'
Feyenoord
18:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36