NIEUWS

250 kinderen bezochten N.E.C. Sinterklaasactiviteit 

datum icoon 01-12-2023
readtime icoon 2 min leestijd

Afgelopen woensdag bezochten meer dan 250 N.E.C. Juniors het Goffertstadion voor de grote Sinterklaasactiviteit. Sinterklaas, Piet en Bikkel waren er natuurlijk ook gezellig bij! 

De kinderen werden in tijdsblokken uitgenodigd om de Goffert te betreden via de Hazenkamp-ingang. Vanaf dat moment begon de pret. Eerst werden er leuke foto’s van de kinderen gemaakt, welke zij later ook mee naar hus kregen.  

Aan het begin van de pietenroute kregen de kinderen een stempelkaart. De route liep door de gehele gracht van het stadion. De kinderen konden stempels verdienen door verschillende opdrachten uit te voeren zoals ringgooien, sjoelen en de stormbaan trotseren. Een volle stempelkaart leverde hen een pietendiploma op en natuurlijk waren er cadeautjes voor alle kinderen!

Tijdens de pietenroute was er een prijsvraag: hoeveel pepernoten zitten er in de pot? Het uiteindelijke aantal van 289 is geraden door Aivry. Wij nemen contact op met de prijswinnaar! 

Wij willen Sinterklaas en piet, Hema Wijchen, Axitraxi, Robbert de echte bakker, Schaap events, de leerlingen van het ROC Nijmegen en YveY bedanken voor het mogelijk maken van de geslaagde middag.