NIEUWS

De Strong Viking Bikkeldag is terug van weggeweest!

datum icoon 29-04-2024
readtime icoon 2 min leestijd

Het einde van het voetbalseizoen nadert en dat betekent maar één ding: de Strong Viking Bikkeldag komt eraan! Vorig jaar hebben we deze jaarlijkse dag niet georganiseerd, omdat we het 20-jarig jubileum van de N.E.C. Juniors vierden in het Ouwehands Dierenpark. Ondanks dat het een groot succes was, kunnen we niet wachten om er dit jaar samen met alle Juniorleden weer een spectaculaire Strong Viking Bikkeldag van te maken.

Natuurlijk is Bikkel van de partij, maar wist je ook al dat er een aantal N.E.C.-spelers aanwezig zijn? Scoor hun handtekeningen of ga op de foto met jouw grote helden! Jochem van Gelder presenteert de Bikkeldag, vol met diverse activiteiten en attracties. Dit mag je niet missen: het wordt een dag om nooit meer te vergeten!

De Strong Viking Bikkeldag vindt plaats op woensdag 15 mei. Het grote feest wordt georganiseerd op de velden van De Eendracht, gelegen naast het Goffertstadion. Vanaf 15.30 uur zijn alle leden van harte welkom!

Opgeven kan tot uiterlijk maandag 13 mei 23.59 uur door te mailen naar juniors@nec-nijmegen.nl onder vermelding van je naam, lidnummer en leeftijd. Een vriend(in) meenemen die geen lid is? Geen probleem! Hij/zij mag voor € 10,- deelnemen aan onze Bikkeldag.