NIEUWS

N.E.C. heet 200 kinderen van KION welkom op KION Gezinstribune

datum icoon 06-11-2023
readtime icoon 2 min leestijd

Afgelopen zondag hebben, als onderdeel van de samenwerking tussen N.E.C. en KION, 200 kinderen van KION de unieke kans gehad om N.E.C. tegen FC Volendam bij te wonen. Deze jonge voetbalfans kregen vanuit KION de mogelijkheid om de opwinding van live voetbal op de speciale KION Gezinstribune te ervaren. Eenmaal aangekomen op de tribune kregen de kinderen een N.E.C.-klapper als aandenken aan het wedstrijdbezoek. Op deze klapper kregen zij tevens een uitnodiging om lid te worden van de N.E.C.-kidsclub.

Kinderopvangorganisatie KION is al jaren betrokken bij de club als partner van N.E.C. en de N.E.C. Juniors. Vanaf dit jaar is de samenwerking geïntensiveerd en is KION niet alleen partner, maar ook naamdragend partner van de KION Gezinstribune in het Goffertstadion. Binnen het partnership organiseren beide partijen verschillende activiteiten, waaronder rondleidingen voor kinderen van de buitenschoolse opvang.

KION is de grootste kinderopvangorganisatie van Nijmegen en omgeving. Ze biedt verschillende soorten opvang aan die zich aanpast op de levensfase van het kind. Zo is er een kinderdagverblijf, peutergroep en buitenschoolse opvang. Op die manier biedt de organisatie ruimte voor kinderen tussen de nul en dertien jaar. Naast het opvangen tijdens de werkweken, doen ze dit ook in de vakantieweken. Tijdens de vakanties organiseert KION zelfs talloze activiteiten en evenementen om kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen.