NIEUWS

Zwemmen in Het Heijderbos!

datum icoon 22-11-2023
readtime icoon 2 min leestijd

Alle leden van de N.E.C. Juniors zijn op vrijdag 15 maart vanaf 13.00 uur weer van harte welkom in Het Heijderbos om hier samen met ouders en/of vriendjes en vriendinnetjes de wildwaterbaan af te glijden of heerlijk te relaxen in het bubbelbad! 

Leden kunnen kaartjes kopen voor de prijs van slechts €1,- en niet-leden zijn van harte welkom voor €15,-. Het Heijderbos is op 15 maart geopend tot 21.00 uur.

Daarnaast kun je ook van vrijdag op zaterdag overnachten in de Jungle Dome. Voor slechts €99,- heb je een tweepersoons cabana, een vierpersoons cabana heb je al vanaf €198,- inclusief ontbijt op zaterdagochtend. Daarbij komt nog gratis toegang tot Aqua Mundo op de vrijdag én de zaterdag! 

Kaarten kun je bestellen door een mailtje te sturen naar Juniors@nec-nijmegen.nl. Na je aanmelding ontvang je een betaallink. Na betaald te hebben krijg je een bevestiging. Daarmee kan je op de dag zelf de gekochte tickets afhalen bij de receptie van Het Heijderbos.

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding voor een overnachting? Geef dit dan aan bij je aanmelding, dan regelen we dat ook!