NIEUWS

Verlengingsperiode seizoenkaarten ongekend succes

datum icoon 14-05-2024
readtime icoon 2 min leestijd

Liefst 99,1 procent van de N.E.C.-seizoenkaarthouders heeft hun seizoenkaart voor het seizoen 2024-2025 verlengd. De afgelopen weken reserveerden 8.737 van de 8.815 seizoenkaarthouders hun kaart voor het volgende seizoen. De laatste 78 seizoenkaarten worden vanaf maandag 27 mei verkocht aan supporters op de wachtlijst.

Momenteel vinden ruim 5.000 supporters zichzelf terug op deze wachtlijst. N.E.C. is zich ervan bewust dat slechts een kleine greep uit deze mensen kans maakt op een seizoenkaart van de Nijmeegse club. Om die reden is gekozen om supporters op volgorde van de wachtlijst aan te schrijven om een seizoenkaart te bemachtigen. Deze supporters ontvangen voorafgaand aan de kaartverkoop een bericht.

Geen verhoging seizoenkaarten

N.E.C. voert voor het volgende seizoen geen verhoging door voor het aantal seizoenkaarten. Vorig jaar werd dit wel gedaan, toen er extra ruimte op Vak A werd gecreëerd. Deze zomer worden er geen extra seizoenkaarten beschikbaar gesteld, zodat ook de supporters die geen seizoenkaart hebben de mogelijkheid houden om een N.E.C.-wedstrijd in het Goffertstadion te bezoeken.

Tweedekans Verkoop

N.E.C. maakt ook komend seizoen weer gebruik van de Tweedekans Verkoop voor seizoenkaarthouders. Op deze manier krijgen seizoenkaarthouders de mogelijkheid om hun kaart aan een mede-supporter te verkopen op het moment dat zij een wedstrijd gedurende het seizoen niet kunnen bijwonen. Lees hier meer over de Tweedekans Verkoop!