N.E.C. Fanshop

In de N.E.C. Fanshop in het Goffertstadion worden alle merchandiseartikelen van de Nijmeegse club verkocht. Zo kun je terecht voor de nieuwste wedstrijdshirts, een sjaal voor op koude dagen en nog vele andere fanartikelen. Op wedstrijddagen staat de N.E.C. Fankar op het voorplein voor verkoop van allerlei rood-groen-zwarte fanartikelen. Daarnaast heeft N.E.C. ook een eigen online fanshop!

Openingstijden

De fanshop in het Goffertstadion is op werkdagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Van maandag tot vrijdag én op wedstrijddagen – vanaf twee uur voor de wedstrijd – kun je bij het stadion terecht voor alle fanartikelen. Ook bij de N.E.C. Fankar kun je alle N.E.C. artikelen kopen.

Online Fanshop

Naast de fanshop in het stadion is er ook de online N.E.C. Fanshop! Bestel je voor 18:00 uur jouw favoriete fanartikelen? Dan ontvang je jouw bestelling de volgende dag in huis! Ga naar www.necfanshop.nl voor de nieuwste N.E.C.-merchandise.

Seizoenkaarthouders

Als je een N.E.C. seizoenkaart hebt, dan ontvang je exclusief online 10% korting. Vul op de online fanshop jouw relatienummer (dat op je seizoenkaart staat) in bij kortingscode en maak gebruik van jouw korting!

Online Fanshop