N.E.C. Fanshop

N.E.C. verkoop fanartikelen hoofdzakelijk via de online fanshop, maar sinds de zomer van 2016 bevindt zich in het Goffertstadion een splinternieuwe fanshop, waar alle merchandise-artikelen te verkrijgen zijn. Op wedstrijddagen staat de N.E.C. Fankar op het voorplein voor verkoop van allerlei rood-groen-zwarte fanartikelen.

Openingstijden

De fanshop in het Goffertstadion is op werkdagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Van maandag tot vrijdag én op wedstrijddagen – vanaf twee uur voor de wedstrijd – kun je bij het stadion dus terecht voor alle fanartikelen, waaronder onder andere wedstrijdshirts. Bovenden kun je op wedstrijddagen op het voorplein voor het Goffertstadion terecht bij de N.E.C. Fankar, die ook vanaf twee uur voor de wedstrijd geopend is.

Voetbalshop.nl

In onze online fanshop kun je 24 uur per dag, zeven dagen lang terecht voor het volledige assortiment, van wedstrijdshirts tot N.E.C. rompers. Bestel je voor 17.00 uur? Dan ontvang je jouw bestelling de volgende dag in huis!

Seizoenkaarthouders

Als je een N.E.C. seizoenkaart hebt, dan ontvang je exclusief online 10% korting. Ga dus snel naar www.voetbalshop.nl/nec en zorg dat je jouw club met trots uitdraagt.

Online Fanshop