Uitkaart

Om een uitwedstrijd van N.E.C. te bezoeken is een N.E.C. uitkaart verplicht. Deze kaart kan je alleen persoonlijk aanvragen bij de receptie van het Goffertstadion en is drie jaar geldig.

Informatie uitkaart

De N.E.C. uitkaart is geen aparte kaart, maar een registratie van jouw pasfoto bij een seizoen- of clubkaart. Het is uit veiligheidsoverwegingen niet mogelijk om een uitkaart online aan te vragen. Vraag je uitkaart gratis aan bij de receptie van het Goffertstadion. De receptie is geopend op werkdagen van 12.00 – 17.00 uur. Zorg ervoor dat je een geldig legitimatiebewijs en een pasfoto meeneemt. De verwerkingstijd duurt minimaal 2 werkdagen.

Uitkaart++ en Uitkaart+

Supporters die gedurende het seizoen mee afreizen naar uitwedstrijden kunnen Uitkaart++ of Uitkaart+ houder worden. Je dient hiervoor zoveel mogelijk uitwedstrijden te bezoeken. Deze verdienste is persoonlijk en geldt voor één seizoen. Met deze kaarten krijg je als supporter de kans om eerder dan overige uitkaarthouders een kaart aan te schaffen voor uitwedstrijden. Wil je meer informatie over de Uitkaart++ en Uitkaart+?

Uitkaart++ en Uitkaart+

Bussen

Voor supportersgroeperingen faciliteert N.E.C. de mogelijkheid om elke wedstrijd een bus te laten rijden. Dit betreft SV NEC (Bus 1 – Uli & De Gier), Bleumbus (Bus 2 – Bleumbus), Legio Noviomagum (Bus 3 – LN Bus), Nijmegen Fanatics (Bus 4 – NF Bus) en HKN (HKN Bus).

Spelregels

Voor elke uitwedstrijd geldt een aantal spelregels. Via onderstaande button vind je alle noodzakelijke informatie met betrekking tot onder andere de verkoop, het reizen en het busreglement.

Lees alle spelregels uitwedstrijden