Maatschappelijk

Eerste editie Workouderen een groot succes!

Eerste editie Workouderen een groot succes!

In tijden van het coronavirus worden ouderen hard getroffen door alle maatregelen. Veel bewoners van verzorgingstehuizen kunnen helaas geen bezoek ontvangen van hun naasten. Eén van de  initiatieven die N.E.C. Maatschappelijk heeft opgezet in strijd tegen het virus is het project Workouderen. Dit is een activiteit die gratis door N.E.C. aan verzorgingstehuizen in Nijmegen wordt aangeboden, om zo de bewoners te verrassen en in beweging te houden. 

Afgelopen week kwamen de medewerkers van N.E.C. aan op locatie Nijevelt, onderdeel van de Waalboog. Geheel volgens de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu werd er voor de inwoners van Nijevelt een workout georganiseerd, waaraan zij vrijblijvend konden deelnemen óf van de gezelligheid konden genieten. Met ongeveer 25 deelnemers werd de workout een daverend succes!

Ook had supportersgroep Legio Noviomagum een prachtig spandoek gemaakt en was er muziek aanwezig. Het achterliggende doel van de workout was uiteraard dat de bewoners van het woonzorgcentrum een geluksmomentje ervaarden.

Wil jij dat N.E.C. ook langskomt bij jouw verzorgingstehuis? Stuur dan een mail naar maatschappelijk@nec-nijmegen.nl ter attentie van ‘Workouderen’.

Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 23 oktober 2020 Goffertstadion
N.E.C.
18:45
Go Ahead Eagles

Stand Keuken Kampioen Divisie
1 SC Cambuur 19
2 NAC Breda 18
3 Almere City 18
4 Graafschap 16
5 NEC 13
6 Roda JC 12
7 FC Volendam 12
8 Telstar 12
9 Go Ahead 12
10 Jong Ajax 12